Beğeni Geri Getirilsin!

Beğeni Geri Getirilsin Mi?

  • Getirilsin.

    Oy: 94 51,4%
  • Getirilmesin.

    Oy: 89 48,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    183
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence olay beğeninin kaldırılması değil, sürekli böyle konuların açılması. Şu konularda tartışma görmekten gına geldi artık.

Bu değişikliğe sebep olan kişiler bile konuşmaktan sıkıldı, siz sıkılmadınız.

Bu tür şikayetler yerine "Sorular" kısmında cevap verilmemiş sorunlardan ilginiz olan konulara mesaj atmanız tavsiyemdir.

 
İşte insanlar bu yüzden doğadaki en ahmak varlık oluyor. Hayvanlar bile kendi aralarında anlaşabiliyorlar; neden boş bir konu üzerinde boş yorumlar harcıyorsunuz ki? Beğeni kaldırılabilir; bir sıkıntı yok. Sonuçta para vermiyoruz. Zaten bu konular dandik ürünlerin önerilmesiyle körüklendi. Yapmayın lütfen. Hayatınızı burada geçirirmişçesine o gelsin bu gitsin demeyin. Ne işinize yarayacak? Neyinize zarar verecek? Beğeni de beğeni. Gelse ne olur; gitse ne olur.
 
Biraz önce de belirttiğim gibi her kategoride çözüm özelliği kullanılmadığından yanlış anlaşılmasına sebebiyet verebilir. Örneğin parça önerisi yapan, rehber hazırlayan kişiler çözümleri olmayınca bilgisizmiş gibi görünebilir. Aynı şekilde mesaj ve makale sayıları da suistimal edilebilir. Bence en mantıklı sistem ya sol tarafa iletişim adresleri (simge şeklinde olabilir) yerleştirilsin ya da beğeni/mesaj oranı getirilsin. Neyse, önemli de değil aslında. Önce farklı sorunlar çözülsün, vakit kalırsa bir şey düşünülür sonra.
Surekli ayni şeyleri istiyorsunuz, 50 tane konu açıldı. Dediklerin yapilsa yine bir şey çıkacak, bunun sonu yok. Iyi böyle. Çözüm hakedilen bir şey, incelendigi için suistimal edilemez.

Tamam biliyorum fakat çözüm olmayan kategorilerde çözümü fazla olan kişi daha bilgili gibi oluyor yani iş yine istatistiğe dönüyor.
Bilgili biri yeni üye olsa bile kendini belli eder, çözümün tek etkisi forum ortaminda zaman gecirmis biri izlenimi vermesi. Herkesin alani farklı, coluk çocuğun ne düşündüğünü umursamazsanız olur biter.
 
Bilgili biri yeni üye olsa bile kendini belli eder, çözümün tek etkisi forum ortaminda zaman gecirmis biri izlenimi vermesi. Herkesin alani farklı coluk çocuğun ne düşündüğünü umursamazsanız olur biter.
Ben fikrimi söyledim zaten, beğeni geri gelmemeli bence.

Hadi iyi Sosyaller.
 
Yabancı ve yerli birçok forumda bulundum, hayatımda ilk defa bu tür tartışmalar görüyorum, arkadaşlar burası bir forum, dışarıda gerçek bir dünya var, hepinizin gerçekleştirmesi gereken bir hedefi var, bu okul olabilir iş olabilir farklı hedefler işte, bu kadar hayatınızın odak merkezi yapmayın burayı, şu benden yüksek beğeni alıyor ben neden alamıyorum diye triplere girmek mantıksız, mesaj sayısı hariç rütbeler de kalksın bir daha şöyle tartışmalar görmeyelim yani, önemli olan insanlara yardımcı olurken kendinizi de geliştirmek burada, mesaj, beğeni sayıları cidden önemli olmamalı.
 
Beğeni ve çözüm sayısı ister istemez insanların size bakış açısını hatta yeri geldiği zaman üslubunu bile değiştirmesine sebep oluyor. Forumdaki çoğu konuda buna dair bol bol örnek var zaten.

Asıl garip olan beğeni sayısı kalktığı zaman herkesin DC grubu dağıldı adalet sağlandı havasına girip şimdi beğenileri geri istemesi. Moderasyon ekibi ne yapsa yaranamıyor cidden :D
Discord'dan beğeneni kasma muhabbeti gerçek mi yoksa geyiğine mi söyleniyor?
 
Discord'dan beğeneni kasma muhabbeti gerçek mi yoksa geyiğine mi söyleniyor?
Gerçek değilmiş sanırım, yanlış anlaşılma tarzı bir durum olmuş. Pek bilmiyorum oraları ama olay DC sunucusu falan değil. Beğenilerin kaldırıldığı zaman herkesin olayı takdir edip şimdi geri istemesi biraz ironik sadece :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı