beIN Connect veya TOD 1 aylık üyelik nasıl alınır?

Hocam 1 aylık var mı bilgim yok ancak biz yurtta arkadaşlarla daha daha uygulamasındaki puanlarla bedavaya aylardır sorunsuz kullanıyoruz. İlk çıktığında 450 puan (3 kapak) yetiyordu şu an 900 puana yükselttiler yani 6 tane Coca-Cola gri kapak alırsanız bedavaya izlemiş olursunuz. Örneğin 250TL'ye vs sadece tod almaktansa 360TL verir 6 tane 2.5l kola alırım yanında da üyelik bedavaya gelir. Aklınızda bulunması için söylüyorum.

Not: Şimdi tekrar baktım 450 puan istiyor anlık olarak yani 3 adet 2.5l Coca-Cola beyaz kapak ile 180TL'ye hem üyelik hem de 7.5l kola alabilirsiniz.

Mobil uygulama üzerinden kayıt olup birkaç ay önce yapmıştım web sitesinde kampanyayı bulamadım ancak bir göz atabilirsiniz.

Hocam bende daha daha uygulaması hata veriyor kodu giremiyorum sizde de oluyor muydu?

Hocam ben de az önce Hepsiburada'dan 200 TL'ye 1 aylık tod üyeliği satın aldım. Laptopun web tarayıcısından açıp HDMI ile TV'ye bağlayacağım.

Yurda gidince deneyeyim hocam şu anda yanımda kod yok bakamıyorum. Ne hatası veriyor? Günde 3 tane girme limiti var ona takılmış olabilirsiniz.

Kral tekrardan selamünaleyküm daha daha uygulamasinda yok kod alabilecegim baska bir yer var mı 1 aylik alacagim ama 1 aylik icin 1 sene ucreti odetiyorlar cok saçma baska bildiginiz yer var mı?

Kral tekrardan selamünaleyküm daha daha uygulamasinda yok kod alabilecegim baska bir yer var mı 1 aylik alacagim ama 1 aylik icin 1 sene ucreti odetiyorlar cok saçma baska bildiginiz yer var mı?

Dostum bizde alamıyoruz bilemiyorum maalesef. Belki Trendyol'da vs satılıyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı