fronox Centipat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 34 1 Nisan 2021 #1 Anself 87 Tuşlu Kablolu Mekanik Klavye Karışık Hafif Mekanik Klavye, Mekanik Mavi Anahtarlı Süspansiyon Düğmesi Pembe + Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Anself 87 Tuşlu Kablolu Mekanik Klavye Karışık Hafif Mekanik Klavye, Mekanik Mavi Anahtarlı Süspansiyon Düğmesi Pembe + Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Klavyenin Switch'leri çıktığından alıyorum, daha sonra Cherry Switch takacağım. Sizce kaliteli midir?
Anself 87 Tuşlu Kablolu Mekanik Klavye Karışık Hafif Mekanik Klavye, Mekanik Mavi Anahtarlı Süspansiyon Düğmesi Pembe + Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Anself 87 Tuşlu Kablolu Mekanik Klavye Karışık Hafif Mekanik Klavye, Mekanik Mavi Anahtarlı Süspansiyon Düğmesi Pembe + Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Klavyenin Switch'leri çıktığından alıyorum, daha sonra Cherry Switch takacağım. Sizce kaliteli midir?
schentuna Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #2 Markayı ilk defa duyuyorum, kalitesinden şüpheliyim araştırma yapmak lazım.
E EgeMann Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 Bildiğim kadarıyla kuzenim 3-4 yıl kullandı ve çok memnundu.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 1 Nisan 2021 #4 Red Switch hali var mı?
fronox Centipat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 34 3 Nisan 2021 #5 hellaboutthat dedi: Red Switch hali var mı? Genişletmek için tıkla... yok ama ilerde hot swaple olduğundan 3 pinli red switch takabilirsin
hellaboutthat dedi: Red Switch hali var mı? Genişletmek için tıkla... yok ama ilerde hot swaple olduğundan 3 pinli red switch takabilirsin