Arkadaşlar bildiğim kadarıyla lise mezunu ve sağlıklı olmak yeterli, internette bu sene 40 bin lira üstü para aldıkları belirtilmiş. Sizce bu meslek yapılır mı? Nedeni ile düşüncenizi söylerseniz çok sevinirim.
dediğim gibi hiçbir dayanağı olmayan insanların yapacağı iş. benim kafam hiçbir şeye çalışmıyor diyorsan yapacaksınYani maaş olarak fena durmuyor ama şunu unutma gündüz hayatın olmayacak gündüzleri uyuyup geceleri işe gideceksin.
Yapacak işim yok değil, Elektirik okuyorum, ustalığını yapabileceğim ekstra bir iş seçeneğim daha var. Ama bu iş gözüme kolay ve risksiz göründüğü için beni cezbediyor.dediğim gibi hiçbir dayanağı olmayan insanların yapacağı iş. benim kafam hiçbir şeye çalışmıyor diyorsan yapacaksın
risksiz olabilir ama kolay değil gece gündüz dengen bozuk oluyor hiçbir sosyal hayat dengen kalmıyor. dayımın oglu bekçi. elektrikçi olmanı tavsiye ederim.Yapacak işim yok değil, Elektirik okuyorum, ustalığını yapabileceğim ekstra bir iş seçeneğim daha var. Ama bu iş gözüme kolay ve risksiz göründüğü için beni cezbediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.