axdm.morgan Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 Merhaba. Beko TV B49l 8840 5B modeli var bizde Amazon Prime var mı? Şu an güncel değil TV güncelleme yapsak gelir mi uygulama merkezinde bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2024
Merhaba. Beko TV B49l 8840 5B modeli var bizde Amazon Prime var mı? Şu an güncel değil TV güncelleme yapsak gelir mi uygulama merkezinde bulamadım.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 23 Ekim 2024 #2 Bildiğim kadarıyla yok maalesef. Beko'nun güncelleme ile uygulama getirdiğini hiç görmedim. Xioami mi box-mi stick almanızı öneririm.
Bildiğim kadarıyla yok maalesef. Beko'nun güncelleme ile uygulama getirdiğini hiç görmedim. Xioami mi box-mi stick almanızı öneririm.
axdm.morgan Femtopat Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #3 WerBeastDu dedi: Bildiğim kadarıyla yok maalesef. Beko'nun güncelleme ile uygulama getirdiğini hiç görmedim. Xioami mi box-mi stick almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Uyumsuz demişler yorumlarda
WerBeastDu dedi: Bildiğim kadarıyla yok maalesef. Beko'nun güncelleme ile uygulama getirdiğini hiç görmedim. Xioami mi box-mi stick almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Uyumsuz demişler yorumlarda
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 23 Ekim 2024 #4 Nasıl yani. Xiaomi mi box HDMI ile çalışan bir cihaz. Bilgisayar bağlar gibi harici çalışıyor.