Belçika'da yaşanılır mı?

Belçika'da yaşam şartları, geçinmek ne kadar zor ya da kolay pek fikrim yok ama bizim ülkenin hâli de ortada zaten.
Hazır alışma süreci de veriyorlarsa yerinde olsam gidip bir şansımı denerdim hocam, tabii kalmak için kişisel sebeplerin varsa orasını bilemeyeceğim.

Sadece endişe var biraz bir arkadaşımın yakınının iş yeri var oradan teklif aldım fakat hiç yurt dışı tecrübem olmadı yabancı toprak yabancı insanlar o endişelendiriyor biraz.

İş bulursunuz o zaman. Tabii çok açık kadro varsa güzel para gelir.

Direkt iş teklifi geldi hocam.

Sadece endişe var biraz bir arkadaşımın yakınının iş yeri var oradan teklif aldım fakat hiç yurt dışı tecrübem olmadı yabancı toprak yabancı insanlar o endişelendiriyor biraz.
O konuda tabi ki bir yabancılık çekersiniz, herkes çeker diye düşünüyorum hatta ama alışılmayacak şey değil. Bir arkadaşım küçük yaşlarda Avusturya'ya taşınmıştı. İlk 2 senesi zaten dil öğrenmekle geçti ve çok zorluk çekti ama bir şekilde alıştı tabi.

O konuda tabii ki bir yabancılık çekersiniz, herkes çeker diye düşünüyorum hatta ama alışılmayacak şey değil. Bir arkadaşım küçük yaşlarda Avusturya'ya taşınmıştı. İlk 2 senesi zaten dil öğrenmekle geçti ve çok zorluk çekti ama bir şekilde alıştı tabii.

Gidersem de 6 aylık bir deneme süresi var dediğim gibi sevmesem bile en kötü şartlarda hayatımdan 6 ay kaybedeceğim gitmişken birikim de yapabilmeyi düşünüyorum doğrusu.

Gidersem de 6 aylık bir deneme süresi var dediğim gibi sevmesem bile en kötü şartlarda hayatımdan 6 ay kaybedeceğim gitmişken birikim de yapabilmeyi düşünüyorum doğrusu.
Bence kaçırılmayacak fırsat hocam, hatta sevmeyip dönmeyi düşünsen bile 6 ay kayıptan çok kazancın daha fazla olur muhtemelen. Zaten dediğin gibi para kazanmaya devam edeceksin, o yönden kaybın olmaz.
Üstüne iyi de kötü de olsa yeni deneyimler kazanırsın hatta kendini de geliştirirsin diye düşünüyorum farklı bir ortamda.

Bence kaçırılmayacak fırsat hocam, hatta sevmeyip dönmeyi düşünsen bile 6 ay kayıptan çok kazancın daha fazla olur muhtemelen. Zaten dediğin gibi para kazanmaya devam edeceksin, o yönden kaybın olmaz.
Üstüne iyi de kötü de olsa yeni deneyimler kazanırsın hatta kendini de geliştirirsin diye düşünüyorum farklı bir ortamda.

Orası öyle tabii gidiş geliş masraflarını firma karşılıyor kalacak yerde verilecek dediler uçak bileti vs de onlardan ben sadece gidip göreceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı