efemint Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 31 Ekim 2020 #1 İstediğim şey çok basit Windowsda ki " .bat " uzantısı gibi bir şey yapmak istiyorum. Resimde ki kodları masaüstünde tutucam tıkladığımda terminalden hazır okutulup işlem tamamlanıcak. efemint dedi: Windowsda ki .bat uzantısı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm. Belgenin sonuna ".sh" uzantısı eklemek yeterliymiş. Terminalden " ./dosyadi.sh " komutu ile çalıştırılıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_2020-10-31_19-40-56.png 100 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleme: 31 Ekim 2020
İstediğim şey çok basit Windowsda ki " .bat " uzantısı gibi bir şey yapmak istiyorum. Resimde ki kodları masaüstünde tutucam tıkladığımda terminalden hazır okutulup işlem tamamlanıcak. efemint dedi: Windowsda ki .bat uzantısı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm. Belgenin sonuna ".sh" uzantısı eklemek yeterliymiş. Terminalden " ./dosyadi.sh " komutu ile çalıştırılıyor.