Belirli cihazların internet hızı düşürülebilir mi?

Burak_722

Hectopat
Daha fazla  
Bugün kapı komşu bizden kendi telefonunu bizim Wi-Fi'ya bağlamamızı istedi bizde ayıp olmasın diye telefonunu bağladık. Sadece komşuya özel bir şekilde internet hızını düşürebilir miyim?

Bugün kapı komşu bizden kendi telefonunu bizim Wi-Fi'ya bağlamamızı istedi bizde ayıp olmasın diye telefonunu bağladık. Sadece komşuya özel bir şekilde internet hızını düşürebilir miyim?

Modeminiz de misafir ağ özelliği varsa misafir ağ kurup onun hızını sınırlandırabilirsiniz.

Ayrıca bazı routerlarda QoS ayarlarından da belirli bir MAC adresinin hızı limitlenebiliyor sanırım. Ama evlerdeki modemlerimizde QoS ayarlarında bu seçenek var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ben mi Wi-Fi'den ayarlayabiliyorum diğer modemleri bilemiyorum ama

Wi-Fi de buraya girdim de devamını nasıl yapacağım

Bide telefonu bağlarken Rastgele mac kullan seçeneği aktifti ben onun mac'i ile hızını düşürsem bile sonradan farklı mac ile eski hızı gelir mi ?

Bide telefonu bağlarken Rastgele mac kullan seçeneği aktifti ben onun mac'i ile hızını düşürsem bile sonradan farklı mac ile eski hızı gelir mi ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-25-23-07-55-484_com.android.chrome.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…