Belirli sitelerde GPU frekansı yüksek oluyor

GhostRider10

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
481
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bir sitede dizi izliyordum ve MSI Afterburner'dan değerlere bakayım dedim merak ettim. Baktığımda sıcaklık 38-39-40 arası gidiyordu MHz ise yüksekti. Bu sitede virüs var demek mi oluyor? SS bıraktım değerler orada. Sıcaklık normal diyebilirsiniz bence de normal ancak siteyi açmadan önce sıcaklığım 33-34 arası gidiyordu sadece Instagram ve Twitter açıkken Google'da. Bu değerler bir oynatıcı üzerinden dizi izlediğim için mi oluyor? (izlediğim diziler Netflix'te yok ondan o bu tür sitelere girmek zorunda kalıyorum.)

unknown (1).png


Sürekli sabit kalmıyor bu değerler 10 saniyede bir falan fırlıyor geri 300-400 gibi rakamlara düşüyor. Bir de MHz'nin tam anlamını bana anlatırsanız sevinirim, iyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Baktığımda sıcaklık 38-39-40 arası gidiyordu MHz ise yüksekti. Bu sitede virüs var demek mi oluyor?
:d
Sürekli sabit kalmıyor bu değerler 10 saniyede bir falan fırlıyor, geri 300-400 gibi rakamlara düşüyor. Bir de MHz'nin tam anlamını bana anlatırsanız sevinirim.
Burada konu olan MHz: GPU frekans hızıdır. İşlem yaptığınızda anlık fırlaması normal, bir sorun yok.
 
Netflix'te GPU kullanımım en fazla 15 oldu ancak onun dışı bazı sitelerde %28-%31 değerine kadar çıktı GPU kullanımım. CPU kullanımlarım iyi ancak GPU kullanımı beni biraz korkuttu. Arkadaşıma sordum sitede çok reklam varsa normal dedi altyapılarına göre değişebilirmiş. Gene de emin olup size sormak istedim. Sitede virüs var mıdır? uBlock, pop-up blocker ve mining blocker kullanıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı