Belli bir mesajı geçen üyelere profil mesajı yazma yetkisi verilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörler konuyu yakında kilitler. Konu sahibi önerisini sundu ve yeterince duyurdu sanırım. Üşenmezsen konuyu baştan sona oku kilitlenince. Attığın friendly fire'a bak ve gül sonra 🤣
Firendly fire 🤣

Eskiden ne katkıda bulunan vardı ne ekstra başka bir özelliğim pek umrumda değil ki kimin dertli olduğu belli oluyor açıkça.
 
Hmm, imzaya kendim hakkında, sevdiğim şey hakkında 10-15 satırı nasıl sığdıracağım acaba?


Zor değil.
 
Her şeyi suistimal ediliyor diye kaldıramayız. Bazı yenilikler lazım. Ama bu yenilikleri getirirken teraziyi düzgün kullanıp, eşit ve sorunsuz şekilde olmalı. Moderasyonun seçtiği kişiler olursa o kesim üst sınıf gibi görülür. Herkese gelirse suistimal olabilir. Kısacası en uygun ayarı bulmak lazım.
 

Zor değil.
Allah aşkına yeni yaptığın bir rehberi buraya koydun. Kim bakacak? Burası sadece toplu halde durması için. Başka bir işe yaradığı yok.

Siz herkese açık olduğunu hiç görmediniz ki. Öyle olduğunda gerçekten güzel oluyor ama insanlar yeniliğe çok kapalı maalesef.
 
Tekrardan kaos ortamı çıkacaksa hiç gerek yok.

Kaos ortamı forumların doğasında var, en küçük değişiklikte beğenen ve beğenmeyen kişiler arasında 20 sayfalık tartışma çıkıyor.

Ben siz ve Bora Dere gibi kişiler için söyledim hocam, hak etmiştiniz.
 
Allah aşkına yeni yaptığın bir rehberi buraya koydun. Kim bakacak? Burası sadece toplu halde durması için. Başka bir işe yaradigi yok.

Ben bakıyorum, bana yeter.

Bakmak isteyen de ya da ihtiyacı olan (gerekirse) arar bulur. Sadece benim rehberim için değil, tüm rehberler için geçerli.
 
Konu çöplüğü dışında bir şey olmaz. Ki blog kısmında açılan bu konuların ne kadar çirkin durduğunu biliyoruz.


Zor değil.
Belirtmiştim yukarıda. Herkesin göz zevki aynı olacak diye bir kaye yok. İkincisi de blog ve sosyal kısmının aktifliğini çok iyi biliyorum da. Madem profil mesajı yasak, o zaman imzaya gelen 3 link kısıtlaması, ya da hızlı erişim açılması lazım. Kendi rehberimi arama kısmından, ya da bloglar kısmından arayana kadar ohoo.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı