Benden hoşlanan kızı kaybetmek istemiyorum

DrafGats

Hectopat
Daha fazla  
Lise 2 deyim abilerim, kardeşlerim, dün sinifimdan bir kız benden hoşlandığını söyledi. Ben de kırmadım biraz konuştuk o kadar,
Bu kız gayet güzel, sosyal birisi fakat ben özgüveni düşük olan sohbet muhabbet edemeyen biriyim.
Ama kız beni beğenmiş, hoşlanmış, kendisine sorduğumda böyle cevap verdi. Başta dalga geciyor benimle falan saniyordum ama öyle değilmiş. Okulda uzaktan uzaktan sürekli bana bakıyordu.
Böyle biseyi ilk defa yaşıyorum, ben pek sohbet edemiyorum. En büyük sorunum bu sanırım, bu kızı kendime nasıl bağlarım hazır onunda rızası varken.
Baglarim dediğimde öyle aşırı değil, sadece şu hayatta gerçekten samimi olabileceğim birini istiyorum ben de zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki sizin de kafanız uyarsa bence ne güzel. Ufak tefek şeylere takılmayın.

Konuş. Yerinde olsam sevinçten deliye dönerdim.

Haklısın da bende deliye döndüm aklım almadi fakat asıl sorun işte konuşacak bir şey bulamamak onu kendimden soğutmak istemiyorum.
Eğer ki sizin de kafanız uyarsa bence ne güzel. Ufak tefek şeylere takılmayın.

Kafamız uygun gibi sınıfta falan muhabbet edebiliyorum ama bu sefer çıta yükselince kem küm yapıp kalıyorum.

Bence şu an içinde bulunduğu psikolojiden bir an önce çıkman gerekiyor. Çünkü böyle yaparak aslında başlayacak bir ilişkiye zarar vereceksindir. Yani eğer seni sevecekse bu kız olduğun gibi sevmesi gerekiyor. Onun için kendini bu kadar değiştirmemen lazım. Akışını bırak tanımaya çalış. Zamanla belki sevmeyeceğin bir yönü çıkacaktır kızın. Yani ilişki tek taraflı yaşanmaz. Keza yaşında küçük olduğu için bu kadar büyütmeni de tavsiye etmiyorum kızları. Hayatına bir sürü kız girecektir. Biri gider biri gelir.

Lise 2 deyim abilerim, kardeşlerim, dün sınıfımdan bir kız benden hoşlandığını söyledi. Ben de kırmadım biraz konuştuk o kadar,
Bu kız gayet güzel, sosyal birisi fakat ben özgüveni düşük olan sohbet muhabbet edemeyen biriyim.
Ama kız beni beğenmiş, hoşlanmış, kendisine sorduğumda böyle cevap verdi. Başta dalga geçiyor benimle falan sanıyordum ama öyle değilmiş. Okulda uzaktan uzaktan sürekli bana bakıyordu.
Böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum, ben pek sohbet edemiyorum. En büyük sorunum bu sanırım, bu kızı kendime nasıl bağlarım hazır onunda rızası varken.
Bağlarım dediğimde öyle aşırı değil, sadece şu hayatta gerçekten samimi olabileceğim birini istiyorum ben de zaten.
Burada yazdığın gibi açık yüreklilik ile kıza kendini anlat. Sana karşı hisleri olan o. Gelmiş sana söylemiş, bu da cesaret ister. Numarasını iste, sen de var mı bilmiyorum tabii. Yazışarak anlat kendini, ama doğruları söyle. İlişkini yalan üzerine değil dürüstlük üzerine kur. Sorunlarını, sıkıntılarını, kendinde gördüğün eksikliklerden bahset. İnanıyorum ki seni anlayacak ve böyle dürüst davrandığın için sana daha fazla ısınacaktır. Sen de bu vesile ile daha rahat sohbet eder ve sorunlarının üstesinden gelirsin.

Burada yazdığın gibi açık yüreklilik ile kıza kendini anlat. Sana karşı hisleri olan o. Gelmiş sana söylemiş, bu da cesaret ister. Numarasını iste, sen de var mı bilmiyorum tabii. Yazışarak anlat kendini, ama doğruları söyle. İlişkini yalan üzerine değil dürüstlük üzerine kur. Sorunlarını, sıkıntılarını, kendinde gördüğün eksikliklerden bahset. İnanıyorum ki seni anlayacak ve böyle dürüst davrandığın için sana daha fazla ısınacaktır. Sen de bu vesile ile daha rahat sohbet eder ve sorunlarının üstesinden gelirsin.

Az biraz bahsettim ben pek sohbet etmeyi beceremiyorum böyle biseyi ilk defa yaşıyorum beni sevene bende gerekeni elimden geldiğince layıkıyla yaparım dedim ama bilmiyorum onun beni unutmasın istemiyorum gayet iyi bir kız yani o ve ben olabiliriz kafalarda uyusuyor.
Bence şu an içinde bulunduğu psikolojiden bir an önce çıkman gerekiyor. Çünkü böyle yaparak aslında başlayacak bir ilişkiye zarar vereceksindir. Yani eğer seni sevecekse bu kız olduğun gibi sevmesi gerekiyor. Onun için kendini bu kadar değiştirmemen lazım. Akışını bırak tanımaya çalış. Zamanla belki sevmeyeceğin bir yönü çıkacaktır kızın. Yani ilişki tek taraflı yaşanmaz. Keza yaşında küçük olduğu için bu kadar büyütmeni de tavsiye etmiyorum kızları. Hayatına bir sürü kız girecektir. Biri gider biri gelir.

İlk defa böyle bir şey yasadigimdan dolayı mesela daha önce hiç kimse beni sevdiğini söylemedi anam babam dışında şimdi ise afalladim biseyler yapmam lazımmış gibi hissediyorum ama yapamıyorum öylece bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı