Benelli 125-S mi Pulsar NS 125 mi?

milwer

Decapat
Daha fazla  
Bu iki motor arasında kaldım. Kullanıcıları varsa eğer bilgilendirebilir mi? Parça kalitesi nasıldır, parça sıkıntısı çeker miyim? Servis nasıl?

Pulsar'ın piyasası çok hızlı ama ns 125 çok fazla satılmıyor ilan bulmak biraz sıkıntılı olabiliyor ama Benelli de o kadar az değil ilan çok fazla.
Hocam Benelli hantal bir motor, çok gitmez. Ama başlangıç motoru olarak tercih edilebilir. Distribütör kaynaklı yedek parçası ve servis ağı pahalı ama.

Pulsar'ın piyasası çok hızlı ama ns 125 çok fazla satılmıyor ilan bulmak biraz sıkıntılı olabiliyor ama Benelli de o kadar az değil ilan çok fazla.

Pulsar ns 200 abs olsaydı tabii ki çok hızlı bir seçim yapabilirdim çok fazla tutulan bir model ama A1 ehliyetim olduğundan dolayı 125CC olması gerek.

Hocam Benelli hantal bir motor, çok gitmez. Ama başlangıç motoru olarak tercih edilebilir. Distribütör kaynaklı yedek parçası ve servis ağı pahalı ama.

Benelli'nin bir diğer sıkıntısı da abs değil cbs kullanıyor olması.

Benelli'nin bir diğer sıkıntısı da abs değil cbs kullanıyor olması.
ABS ciddi derecede önem arz ediyor. Geçen gün yolda giderken ön frene hafif bastım, çakıla mı denk geldim ne oldu bilmiyorum bir anda ön tekerim kendi kendine kitledi ve küt diye yere düştüm. İki haftadır da motor sürmüyordum oysa ki :D ABS olsa bende düşmezdim, motorum da hasar almazdı. Eğer ABS yoksa alınca iki değil bi' 4-5 kat dikkatli olmak gerek.

Abs ciddi derecede önem arz ediyor. Geçen gün yolda giderken ön frene hafif bastım, çakıla mı denk geldim ne oldu bilmiyorum bir anda ön tekerim kendi kendine kilitledi ve küt diye yere düştüm. İki haftadır da motor sürmüyordum oysaki :D abs olsa bende düşmezdim, motorum da hasar almazdı. Eğer abs yoksa alınca iki değil bi' 4-5 kat dikkatli olmak gerek.

Geçmiş olsun. Ben zaten alacağım motorda abs olmasına çok dikkat etmeye çalışırım 2 lira fazla olsun yeter ki absli motor olsun kafasında olurum daha ilk motorum olacağından dolayı frenleme tecrübem hiç yok abs siz bir motor benim gibi yeni birisi için çok tehlikeli olabilir.

Geçmiş olsun. Ben zaten alacağım motorda abs olmasına çok dikkat etmeye çalışırım 2 lira fazla olsun yeter ki absli motor olsun kafasında olurum daha ilk motorum olacağından dolayı frenleme tecrübem hiç yok abs siz bir motor benim gibi yeni birisi için çok tehlikeli olabilir.
Yani yavaş ve ekipmanlı sürerseniz tehlikeden ziyade masraflı bir yol olur. Ancak yavaş sürün desem bile motosiklete bindikten sonra pek de faydası kalmıyor, insanın eli gidiyor.

Geri
Yukarı