Benelli İtalyan marka, ülkemizde İtalyan malları çok tutulmuyor. Pulsar'ın yedek parça ve servis ağı daha geniş.
Hocam Benelli hantal bir motor, çok gitmez. Ama başlangıç motoru olarak tercih edilebilir. Distribütör kaynaklı yedek parçası ve servis ağı pahalı ama.Pulsar'ın piyasası çok hızlı ama ns 125 çok fazla satılmıyor ilan bulmak biraz sıkıntılı olabiliyor ama Benelli de o kadar az değil ilan çok fazla.
Pulsar'ın piyasası çok hızlı ama ns 125 çok fazla satılmıyor ilan bulmak biraz sıkıntılı olabiliyor ama Benelli de o kadar az değil ilan çok fazla.
Hocam Benelli hantal bir motor, çok gitmez. Ama başlangıç motoru olarak tercih edilebilir. Distribütör kaynaklı yedek parçası ve servis ağı pahalı ama.
ABS ciddi derecede önem arz ediyor. Geçen gün yolda giderken ön frene hafif bastım, çakıla mı denk geldim ne oldu bilmiyorum bir anda ön tekerim kendi kendine kitledi ve küt diye yere düştüm. İki haftadır da motor sürmüyordum oysa ki ABS olsa bende düşmezdim, motorum da hasar almazdı. Eğer ABS yoksa alınca iki değil bi' 4-5 kat dikkatli olmak gerek.Benelli'nin bir diğer sıkıntısı da abs değil cbs kullanıyor olması.
Benelli artık Çin'de üretiliyor. Kalite seviyesi oldukça düşük.Benelli İtalyan marka, ülkemizde İtalyan malları çok tutulmuyor. Pulsar'ın yedek parça ve servis ağı daha geniş.
Bunu bilmiyordum, ama üzücü doğrusu.Benelli artık Çin'de üretiliyor. Kalite seviyesi oldukça düşük.
Abs ciddi derecede önem arz ediyor. Geçen gün yolda giderken ön frene hafif bastım, çakıla mı denk geldim ne oldu bilmiyorum bir anda ön tekerim kendi kendine kilitledi ve küt diye yere düştüm. İki haftadır da motor sürmüyordum oysaki abs olsa bende düşmezdim, motorum da hasar almazdı. Eğer abs yoksa alınca iki değil bi' 4-5 kat dikkatli olmak gerek.
Yani yavaş ve ekipmanlı sürerseniz tehlikeden ziyade masraflı bir yol olur. Ancak yavaş sürün desem bile motosiklete bindikten sonra pek de faydası kalmıyor, insanın eli gidiyor.Geçmiş olsun. Ben zaten alacağım motorda abs olmasına çok dikkat etmeye çalışırım 2 lira fazla olsun yeter ki absli motor olsun kafasında olurum daha ilk motorum olacağından dolayı frenleme tecrübem hiç yok abs siz bir motor benim gibi yeni birisi için çok tehlikeli olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.