Beni kıskanan ve sinir eden kişiye nasıl davranmalıyım?

limon.34

Picopat
Merhaba arkadaşlar, sınıfta beni gıcık eden ve kıskanan bir çocuk var. Futbol oynarken bedende beni itiyor, bilerek arkadan çelme falan takıyor. Ben de buna bir şey demiyorum olay çıkmasın, disiplin falan yaşamayayım diye. Zaten bu çocuk sınıfta bir tek benimle de sorun yaşamıyor; 3-4 kişiyle sorun yaşadı ve kavga etti, böyle sınıfı ... diyerek küfür bile etti. Ben sınıfta sevilen biriyim.
Neyse, geçen gün derste ismimle ilgili benim ismim Deniz "Denizanası ziyaret edeceğim tatilde." dedi. Ben bunun yanına gittim, tam vuracağım, hoca girdi araya kavga etmeyi de havalı ve iyi bir şey olarak görmem ama bu artık ayrı bir şey. Allah'tan kıl bir hoca değildi; disipline falan göndermedi.
Artık gireceğim bu çocuğa. "Okullar açılınca ben onu sakat bırakacağım futbol oynarken falan." diyor arkamdan; ben de bu çocuğa, okullar açılınca dalacağım artık.
Ne yapmam gerek sizce böyle bir tipe? Cevap verenlere teşekkürler.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Kavgadan önce yapabileceginiz bir ton şey var. Öncelikle öğretmene veya müdür yardımcısına aileniz ile şikayet edin.

Öğretmen aranızda halledin diyor ailemi ise karıştırmak istemiyorum şimdilik okullar açılınca devam etsin müdüre gideceğim direk okulun müdürü iyi Allah'tan cevabınız için sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı