4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 25 Kasım 2021 #41 Walcott dedi: Ya hocam tamam ergenlikle alakası da var ama körde değiliz. Kimin parası veya tipi varsa etrafı bir sürü insanla dolu. Genişletmek için tıkla... Zaten bunun olması normal bir şey. Ayrıca insanların sevgisini bekleme, kendi kendini sev ve kimseye sevgi konusunda muhtaç kalma.
Walcott dedi: Ya hocam tamam ergenlikle alakası da var ama körde değiliz. Kimin parası veya tipi varsa etrafı bir sürü insanla dolu. Genişletmek için tıkla... Zaten bunun olması normal bir şey. Ayrıca insanların sevgisini bekleme, kendi kendini sev ve kimseye sevgi konusunda muhtaç kalma.
Walcott Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 484 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #42 hermes75 dedi: Dogru diyorsun kanka paraya bayagi kiz gidiyor ama bana ne? Agalarla devam hayata. Genişletmek için tıkla... Agalarda şerefsiz
hermes75 dedi: Dogru diyorsun kanka paraya bayagi kiz gidiyor ama bana ne? Agalarla devam hayata. Genişletmek için tıkla... Agalarda şerefsiz
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.666 Makaleler 6 Çözümler 549 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 25 Kasım 2021 #43 Walcott dedi: Sevmeleri için illaki bayağı yakışıklı veya çok zengin mi olmak gerekiyor? Hiç beni ben olduğum için seven yok ama insanlar sevmek için sözde karakter arıyorlar ama gerçekte tip, zenginlik vs. şeyler arıyorlar. Neden bu kadar acımasız herkes? Genişletmek için tıkla... Paranız yoksa sizi siz olduğunuz için sevecek tek kişi annenizdir. Bir de nadir bulunan iyi yürekli insanlar.
Walcott dedi: Sevmeleri için illaki bayağı yakışıklı veya çok zengin mi olmak gerekiyor? Hiç beni ben olduğum için seven yok ama insanlar sevmek için sözde karakter arıyorlar ama gerçekte tip, zenginlik vs. şeyler arıyorlar. Neden bu kadar acımasız herkes? Genişletmek için tıkla... Paranız yoksa sizi siz olduğunuz için sevecek tek kişi annenizdir. Bir de nadir bulunan iyi yürekli insanlar.
Walcott Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 484 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #44 Xantern dedi: Paranız yoksa sizi siz olduğunuz için sevecek tek kişi annenizdir. Bir de nadir bulunan iyi yürekli insanlar. Genişletmek için tıkla... Öyle birisi yok hocam sadece iyi yürekli görünen insanlar vardır. Bu hayatı nasıl intihar etmeden bitirebilirim diye düşünüyorum...
Xantern dedi: Paranız yoksa sizi siz olduğunuz için sevecek tek kişi annenizdir. Bir de nadir bulunan iyi yürekli insanlar. Genişletmek için tıkla... Öyle birisi yok hocam sadece iyi yürekli görünen insanlar vardır. Bu hayatı nasıl intihar etmeden bitirebilirim diye düşünüyorum...
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 25 Kasım 2021 #45 Instagram, Twitter, Facebook veya Steam'in varsa arkadaş ekleyeyim seni. Bu arada ben 29 yaşındayım.