Zaten bunun olması normal bir şey.Ya hocam tamam ergenlikle alakası da var ama körde değiliz. Kimin parası veya tipi varsa etrafı bir sürü insanla dolu.
Ayrıca insanların sevgisini bekleme, kendi kendini sev ve kimseye sevgi konusunda muhtaç kalma.
Zaten bunun olması normal bir şey.Ya hocam tamam ergenlikle alakası da var ama körde değiliz. Kimin parası veya tipi varsa etrafı bir sürü insanla dolu.
Agalarda şerefsizDogru diyorsun kanka paraya bayagi kiz gidiyor ama bana ne? Agalarla devam hayata.
Sevmeleri için illaki bayağı yakışıklı veya çok zengin mi olmak gerekiyor? Hiç beni ben olduğum için seven yok ama insanlar sevmek için sözde karakter arıyorlar ama gerçekte tip, zenginlik vs. şeyler arıyorlar. Neden bu kadar acımasız herkes?
Öyle birisi yok hocam sadece iyi yürekli görünen insanlar vardır. Bu hayatı nasıl intihar etmeden bitirebilirim diye düşünüyorum...Paranız yoksa sizi siz olduğunuz için sevecek tek kişi annenizdir. Bir de nadir bulunan iyi yürekli insanlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.