Almanca daha çok pratik ile öğrenilebilir bir dil. Hele burada bazı eyaletlerin lehçeleri var ki çok zor. Mesela Bavyera lehcesinin hemen hemen Almanca ile hiç alakası yok.Hocam bu arada Almanca öğrenmek için tüyolarınız var mıdır? İngilizceyi bayağı hatmettim,(C2) sırada yeni bir dilin sırası geldi diye düşünüyorum.
Insan olarak bakin, bosverinGurbetçi olduğun için şüphe ile yaklaşıyorum. 😆.
Zaten konuyu ciddi açmadım ilk mesajımda belirtmiştim. Bir aralar konu dışı forumu "nasılım", "beni nasıl buluyorsunuz" konularıyla dolu olduğu için espri amaçlı açtım bu konuyu.Burada seni seviyorum desem yapmacık yanımı kullanmış olurum. Sevmiyorum desem ön yargımı kullanmış olurum. Söyle bana, hangi yanımı kullanayım?
Almanca daha çok pratik ile öğrenilebilir bir dil. Hele burada bazı eyaletlerin lehçeleri var ki çok zor. Mesela Bavyera lehcesinin hemen hemen Almanca ile hiç alakası yok.
Insan olarak bakin, bosverin
Zaten konuyu ciddi açmadım ilk mesajımda belirtmiştim. Bir aralar konu dışı forumu "nasılım", "beni nasıl buluyorsunuz" konularıyla dolu olduğu için espri amaçlı açtım bu konuyu.
Sevgiler![]()
Seviyoruz hocam sizi. Forumda unuttuğum/banlandığım 😆 kaçıncı hesap bilmiyorum ama 2015 den beri görüyorum tanıyorum sizi.İnsan olarak bakin, bosverin![]()
Forumda en sevdiğim üyelerden birisiniz. Bu arada oğlunuz kaç yaşında?