Beni Zowie XL2411p alınır mı?

Bütçe
1100

sametdamas

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2019
Mesajlar
18
İyi akşamlar. Arkadaşlar bende Philips'in IPS 75 Hz 24 inç monitörü var. İnternet kafe de başlıkta ki monitörü kullandım bilgisayar özellikleri benimki ile aynı. Nasıl akıcıydı oyunlar bayağı kafaya taktım. Farklı olan tek şey monitörlerdi. Fark bundan olduğunu anladım şimdi 2.el Zowie buldum sizce alınır mı? Bu monitör nasıldır? Çok kullanma fırsatım olmadığı için sizlere sormak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
 
Alınır. BenQ TN panel kalitelidir. Ayrıca 100 lira daha ucuz XL2411K var.

 
Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim bugün aldım monitörü sayenizde şu an 75'den 144 Hz geçince sanki monitörü değil de bilgisayarı değiştirmişim gibi muhteşem birşeymiş 😌😌😊
 
Memnun musunuz renk kalitesinden?

Bugün iade ettim hocam arkadaşa renk kalitesine alışırım dedim ama sanki ekran da beyaz plastik var gibi renkleri aşırı kötü hızlı ama kalite sıfır ya dün alır almaz 144 Hz heyecanından yorum yaptım ama oyunlara girdin IPS monitörden geçtim ben bir de ondan oldu sanırım ama berbat gerçekten 1 gün boyunca denemediğim ayar kalmadı ama o solukluk oyundan soğuttu beni şimdi IPS bakıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı