Benim bir fikrim var! (Gaming laptop devrini bitireceğim)

Arkadaş diyor ki mesela ASUS İstanbul'a baz istasyonu kurup interneti kendisi versin.

Bu mesajı başa nasıl sabitlerim?
Mantıklı aslında da dediğin gibi maddiyat sıkıntı. Bir de ben mantıklı diyorum ama şirketler ufak işler için bile sayfalarca rapor hazırlayıp araştırma yapıyor.

Hayal ürünüm olarak kalacak gibi. 2 umudum sürekli kendini yenileyen vivacom ve elon musk.
 
Başlamadan önce uyarılarımı yapayım. Bu sadece bir fikirdir kesinlikle mümkün olma olasılığını düşünmedim ama sunmak istiyorum eğer ileride bu fikrimden esinlenip milyoner olan varsa güzelinden bir 3+1 daire alırım. Bir laptop. Sadece internete ulaşmak için dizayn edilmiş. Markanın server'larındaki bilgisayarlara bağlı. O bilgisayarlar size özel yapılıyor ve sizde laptopu satın alıp o bilgisayardan istediğiniz oyunu oynuyorsunuz. İstediğiniz gibi bilgisayarınızı özelleştiriyorsunuz. Şimdi söyleyenler olacak e var bu hizmet GeForce Now falan falan. Benim bahsettiğim olay bundan esinlenildi zaten ama interneti üretici firma sağlayacak. Yani kopma, o anda bilgisayar olmaması, gecikme gibi problemler yaşanması olanaksız olması gerek. Sizce bu mümkün müdür? Benim hayalim bu ve gerçekleştirmek için her şeyi feda etmeye hazırım. Eğer ileride iş adamı olup parayı götürürsem bunu yapacağım. Neden olmasın diyorum sadece. Hatalı olduğum unuttuğum noktalar varsa bilgilendirin lütfen.(moderatörlerden özür dilerim hangi konuda açacağıma karar veremedim konuyu)

Ben de içinde donanım olmayan sadece klavye ve ekran olan dizüstü bilgisayar gibi bir şey düşünmüştüm, bu cihaz evdeki masaüstüyle iletişime geçecek böylece internet olan her yerde ısınma sorunu vb. sorunlar yaşamadan uzaktan veya evin başka yerlerinde masaüstü laptopmuş gibi kullanılabilecek.
 

Geri
Yukarı