emperorpalpatine
Hectopat
- Makaleler
- 2
Sonunda geldiniz bir bakarsanız seviniriz.Bakalım, sosyaldeki hatalar listesinde kontrole ekliyorum.
Sonunda geldiniz bir bakarsanız seviniriz.Bakalım, sosyaldeki hatalar listesinde kontrole ekliyorum.
Teşekkürler Ali bey! Ancak pek anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz?Hatanın yeni sürüme geçiş kaynaklı olduğunu düşünüyorum. CronJob ile çözersek bildirime gerek kalmadan toplu hallederiz. Tek tek bildirmeniz gerekirse ek olarak yeni bir mesajla ve duyuruyla haberdar ederiz.
Peki anladım teşekkürler!Değişmez ise güncel rütbe sıralaması ve puanlaması bu şekilde.
Değişim yapılacak olursa, bir şey yapmanıza gerek kalmayacak. Sonraki sorguda güncel rütbelerinize kavuşacaksınız.
Eki Görüntüle 294702
Gönül isterdi ki böyle olalımBireysel bildiriler önemli mi Ali Bey? Yoksa Jira'nın bahsettiği çalışma sona erdiğinde otomatikman tüm rütbe hataları düzelmiş olacak mı?
Asım Bey verdiğiniz fotoğraftaki sağ kısım ödül puanlarını mı gösteriyor, mesaj sayısını mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.