Benim neden bir sevgilim yok?

darkgamer

Kilopat
19 yaşındayım seneye 20 olacağım. Hala bir sevgilim olmadı. Hiçbir kız beni sevmiyor, hepsi arkadaşı olarak görüyor, takip isteği attım kızlar takip istegimi kabul etmeden bekletiyor. Daha geçen kütüphanede bir kızla tanıştım aynı zamanda bizim dershanede. Güzelce konuştum kızla sonra aradan 2 hafta geçti o beni tanıyor beni onu taniyorum istediğimi istek attım ama hala cevap.
Yok. Neden ya neden? Sevilmek sevmek benim de hakkım değil mi? Bir insana sarılmak benim de hakkım değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli abim benim de yaşım 16 senden küçüğüm ama en azından yaşayıp görmediğin şeyleri tecrübe etmiş olarak anlatmak isterim. 1.5 yıllık ilişki yaşamış biri olarak tam ergenliğimin zirvesinde tattığım bu duygular çok güzel olsa bile, yaşattığı zorluklar çok fazla. Ha dersen ki ne olursa olsun en azından şu duyguları tatmak istiyorum diye; sevgilim olmalı düşüncesinden çıkman gerekiyor. Önce kendine bakmayı eğer yapmıyorsan alışkanlık haline getirmelisin. Sadece dış görünüş olarak bahsetmiyorum, aynı zamanda özgüvenli, sosyal hayatı olan(kız kanka olmasna gerek yok) ve özellikle kendine saygısı olan biri olmak zorundasın. 2-3 yıl önce zorunda değildin çünkü genelde herkes lise döneminde lise aşkı mevzusunu tecrübe etmiş oluyor. Yaşın büyüdükçe insanların kedini yormak istemediği de açık bir şekilde ortada olduğu için, kendini belli bir seviyeye kadar çıkartman yükseltmen gerekiyor. Kimsenin arkasından komayıp kafayı kimseye takmicaksın abim benim. Fiziksel görünüşüne de önem vermelisin bu arada. Nasıl keko erkekler nasıl kızlarla çıkıyor sende az çok görüyorsundur zaten :D. Dediğim gibi dış görünüşüne önem verip kendi karakterini geliştirmeyi hedeflemen gerekiyor. Bu sakın egoya kaymasın, özgüvenli olduğun zaman kızlar senle sevgili olduğu zaman iyi ve huzurlu hisseder. Benim hayatımda 1 kız oldu ve çok önyargılı yaklaşıldım. Hayatımdaki tek kız da zaten beni gördüğü zaman bu çocuk beni aldatır düşüncesine kadar gelmiş. yani demek istediğim dışardan bakan bi insanın senin hakkında bir düşünceye kapılmasını sağla. ve en önemlisi gizemli olmayı bil. Hayatını öğrenmek isteyen birine sakın ama sakın herşeyi anında anlatma ki, senden sıkılma ve isteksizlik hissini yaşamasın. İstersen daha da yardımcı olabilirim bende arada buraya kafamı dağıtmaya geliyorum yazışır konuşuruz yaşım küçük biliyorum ama gerçekten yaşadıklarım beni çok olgunlaştırdı. kısaca yardım etmemi isteyeceğin bir şey olursa yazabilirsin :)

Sevgili yapmalıyım kafasından çıkarsanız sevgili bulma olasılığınız daha da artar.
Arkadaşın dediği gibi sevgili yapma kafasından çıkarsanız sizin için daha iyi olur. Elbet birini bulursun. Benim de bu zamana kadar sevgilim olmadı. Olmasını da istemem. Açık sözlü ol. Örneğin istek attığın kıza gidip sorabilirsin neden kabul etmediğini. Böylece için rahatlar.

Öncelikle o sosyal medya uygulamalarından kız arkadaş edinme işini bir kenara bırakmalısın. Çünkü orada önemli olan ne kadar fotojenik olduğun. Şansını denediğin kızların istek kutusunda yalnızca sen yoksun, emin ol bundan.

Kızları korkutmak gibi bir niyetin yoksa yavaş davran, ilk vakitten hoşlandığını veya aşık olduğunu belli etme yani sevgili yapma kafasında olma. Tekrar üzerine basayım sosyal medyadan veya erkek/kız arkadaş bulma uygulamalarından şansını deneme. Vakit kaybı.

Bunun yerine kütüphane, bar, parti veya herhangi bir alanda şansını dene. Çünkü burada ne kadar yakışıklı olduğunun hiçbir önemi yok, her türlü insanla diyalog başlatabilirsin. Son olarak sosyalleşmek, insan tanımak ve yeni arkadaşlar edinmek gibi çok geniş yelpazeye sahip herkes, yalnızca sevgili edinmeyi hedefine koyma.

Arkadaş bulma uygulamaları gerçek değil mi yani, yoksa bunlarla vaktimizi boşa mı geçiriyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı