BenQ GW2270H Ekran Yırtılması

hytsz

Hectopat
Daha fazla  
* GTX1050Tİ
* G4560
* 8GB RAM

Monitör : BenQ GW2270H

Bilgisayarımın özellikleri bu şekilde.
Merhaba, League of legends oyununda ve daha birçok oyunda ekran yırtılma sorunu var. Bütün konulara baktım herkes dikey senkroanizasyon, VSync vs. bunun gibi şeyleri açın düzelir demişler. Fakat VSync açınca oyun sanki lag'lı gibi oluyor, yaptıklarımı bir saniye geç algılıyor gibi hissediyorum ve öyleymiş internetten araştırdım. Dikey senkronizasyon açmadan başka bir çözümü yok mu bunun? Veya yeni bir monitör almamız mı lazım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozaman sorununuz bundan kaynaklı hocam. Monitörünüzü uygun fiyata satıp. 75 HZ 1ms en yüksek 3ms AMD Freesync özelliğine sahip bir monitör almanız olacaktır. İsterseniz size nacizane bir örnek vereyim. Epey diye bir site var orda size en uygun monitör ve istediğiniz özellikleri sahip olan monitörleri gösteriyor. Yanda filtreleme araçlarını kullanarak istediğiniz özellikteki monitör Keri gösterir. Sorununuz bu şekilde çözülecektir. Genç özellikli monitörler tuzludur. O yüzden bütçenizi zorlamamaniz açısından AMD freesync tercih edin derim.
Bende bu monitoru kullanıyorum Freesync veya Gsync yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı