BenQ XL2411 144Hz alınır mı?

Yusuf Özmen

Hectopat
Daha fazla  
Cok bütçem yok 2500 liraya kutulu sekilde almayi planliyorum sistemim yuksek degil 75Hz'den gecis yapacağım sizce almali miyim ve hangi testleri yaptirmaliyim.

Açıkçası BenQ Xl2411p modelini kullanmış biri olarak, tek eksisi tn panel olması derim, o da renkler ips panele göre canlı göstermemesi oluyor. Bir sorun yaratmayacaksa rekabetçi oyunlar oynuyorsan işini görür. Benim kullandığımda ışık sızması dahi yoktu. Epey kaliteli bir monitör. Dikkat etmen gereken şey display port kablosuyla geliyor ekran kartında öyle bir giriş yoksa 144 hz alamayabilirsin, bende dvi-dl girişiyle bağlamam gerekti ve hiç bir kablo uymamıştı onu da müşteri hizmetleriyle konuşarak hallettim, sağ olsunlar iki bir etmeden müşteri memnuniyeti olarak kabloyu yolladılardı. Framerate, ölüpiksel, ışık sızması test olarak yapabilirsin. İyi günler.

Açıkçası BenQ XL2411p modelini kullanmış biri olarak, tek eksisi TN panel olması derim, o da renkler IPS panele göre canlı göstermemesi oluyor. Bir sorun yaratmayacaksa rekabetçi oyunlar oynuyorsan işini görür. Benim kullandığımda ışık sızması dahi yoktu. Epey kaliteli bir monitör. Dikkat etmen gereken şey DisplayPort kablosuyla geliyor ekran kartında öyle bir giriş yoksa 144 Hz alamayabilirsin, bende DVI-DL girişiyle bağlamam gerekti ve hiçbir kablo uymamıştı onu da müşteri hizmetleriyle konuşarak hallettim, sağ olsunlar iki bir etmeden müşteri memnuniyeti olarak kabloyu yolladılardı. Framerate., ölüpiksel, ışık sızması test olarak yapabilirsin. İyi günler.

Evet satici bunu belirtti kablosunhda sana hediye edebilirim dedi cumartesi is yerine gideceğim orada umarim test edebilirim. r9 380 kullaniyorum acaba girisi uyar mi ?

Evet satici bunu belirtti kablosunhda sana hediye edebilirim dedi cumartesi is yerine gideceğim orada umarim test edebilirim. r9 380 kullaniyorum acaba girisi uyar mi ?
dvi vga girisi varmis vga ole mi baglayabiliyorum monitoru

Cok bütçem yok 2500 liraya kutulu sekilde almayi planliyorum sistemim yuksek degil 75Hz'den gecis yapacağım sizce almali miyim ve hangi testleri yaptirmaliyim.

Alınır. 2.5 sene kullandım DyAc başlı başına almaya bir sebep zaten. TN diye korkmayın en kaliteli TN panel var monitörde. Tabii rekabetçi oyun oynayacaksanız alın.

dvi vga girisi varmis vga ole mi baglayabiliyorum monitoru
Hayır dönüştürücü olmayacak sadece dvi-dl kablosu yada hdml 2.0 kabloları verilirse 144hz alırsınız.

monitore vga baglanicaksa dvi girisi var kartimda
Monitöre dvi-d girişiyle bağlayacaksınız diğer dvi-d girişini de ekran kartına takacaksınız. Vga to dvi-d almayın. Sizin ekran kartında vga girişi yok. Monitör eski bir monitör yalnız başka monitör de bakabilirsiniz. Ama o konuda yardımcı olamam iyi günler.

bende daha yeni baktım malum CS2 yüzünden monitörüme yumruk attım ve kırdım şu an ilanda var aynı model monitör beni hz olarak zorlar mı acaba yani çok kullanmayacağım zaten iki ay sonra 240 hz bir benq modeli alacağım sadece fps oyunu olarak cs arada bir valo alacağım öneriniz nedir ?

cihaz su an elimde soyle soyleyebilirim dual dvi-d kablosu bulmak sart su an bir kac hata ve problem yasiyorum dual dvi-d olmadan bir hic sanirim yurt disinda var ve izmirde herhwbgi bir saticidw yok

Yeni konular

Geri
Yukarı