BenQ XL2411 Dönüştürücü kullanarak aynı monitör Hz'i alabilir miyim?

Serkan Korkmaz

Kilopat
Daha fazla  
Bu monitör DVI-D ile 144Hz veriyor sadece, bunun yüzünden birçok kez yazmayı düşünenler vardı. DVI-D destekli bir kart ile kullanacaksın veya aktif "DVI-D to DP" dönüştürücüsü kullanacaksın. Dönüştürücü garanti uymayabilir fakat iki seçeneğin var.

Monitorunuzde Display Port olmasi gerekiyor. 144hz'i bildigim kadariyla sadece Display Port ile alabiliyorsunuz. Neden hala DVI kullaniyorsunuz?
XL2411Z modelinde var Display Port girişi, bunda yok.

Bu monitör HDMI ile 60Hz veriyor, bu yüzden HDMI ile kullanman saçma olur. Eğer 120Hz olsaydı bir müddet kullanabilirdin fakat 2 tane seçeneği söyledim zaten. Veya satabilirsin monitörü, satmak istersen fiyat uygun gelirse almayı düşünebilirim.
@Arda Saygın raporlayın, eğer bir sorunun var ise kendin konu açmalısın. Başkasının konusunu kirlettiğin için muhtemelen birazdan ceza alacaksın.

Monitorunuzde Display Port olmasi gerekiyor. Onu neden kullanmiyorsunuz?

Monitorde Display Port yok.
XL2411Z modelinde var Display Port girişi, bunda yok.

Bu monitör HDMI ile 60Hz veriyor, bu yüzden HDMI ile kullanman saçma olur. Eğer 120Hz olsaydı bir müddet kullanabilirdin fakat 2 tane seçeneği söyledim zaten. Veya satabilirsin monitörü, satmak istersen fiyat uygun gelirse almayı düşünebilirim.
@Arda Saygın raporlayın, eğer bir sorunun var ise kendin konu açmalısın. Başkasının konusunu kirlettiğin için muhtemelen birazdan ceza alacaksın.

Monitör için 0542 824 8164'a mesaj atabilirsin.

Monitorde Display Port yok.

Monitör için 0542 824 8164'a mesaj atabilirsin.
Hocam fiyat belirtebilirsen veya ikinci el bölümünden ilan oluşturursan oradan konuşuruz. İstanbul içi değilsen kargoyla vs. almak istemiyorum genelde sorun yaşıyorum kargo şirketleri ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı