BenQ Zowie 24" XL2411K alınır mı?

ymkoeet

Hectopat
Araştırmalarım sonucu bu monitörde karar kıldım fakat buraya da bir danışmak istedim.
İlk 144Hz monitörüm olacak değer mi sizce?
Genelde FPS oyunları oynuyorum başka bir monitör önerecek arkadaşlar TN panel önerirse daha iyi olur.
İnsanlar TN paneli çok kötülüyor ama benim şu an kullandığım monitörde TN ve yaklaşık 7 yıllık gözüme de gayet iyi geliyor.
Tabii başka önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
perfecto... BenQ bu işi biliyor.

BENQ monitör işini iyi yapan bir marka, alınır. Oyun oynayanlar için genelde TN panel öneriliyor, panel bakımından bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.

TN panele alışık olmanız TN panel ile yola devam etmeniz demek olmuyor.
Ben 13 sene kullandım TN panel. IPS'e geçince çağ atladığımı düşündüm.

Anca monitörü sıf FPS oyunu için kullanıyorsanız tercih edebilirsiniz.
Artık TN panel günümüze göre kötü bir panel. Çünkü IPS panellerin de tepkime süreleri düşük oluyor. Aynı performansı alıyor ve panel avantajı kazanıyorsun.

Bütçe nedir?

Selamlar ürünü almış bulunmaktayım ve yaklaşık 3 gündür elimde. Öncelikle 144hz olayı baya fark ediyormuş bunu anladım :D alınır mı diye sorarsanız bence alınır fakat TN panel olduğunu bilip almakta fayda var. Ne kadar eski monitörüm de TN olsa da yan yana getirince arasında baya fark var. Üründe genel olarak bir sarıya kayma mevcut diyebilirim renk olarak (özellikle beyaz bir ekranda iken belli oluyor sanki eski bir gazete edası veriyor) keza TN panelden ötürü sanırım ama benim gözüme ilk başta garip gelsede şuan alıştım. Renk ayarlarını falan yapınca problem kalmıyor zaten. DyAc'i açınca ise ekran parlaklığı azalmakta net bir şekilde ama pek sorun teşkil etmiyor ve özelliğin işe yaradığını hissedebiliyorsunuz gözlerinizle. Son olarak diyeceğim pek bir şey kalmadı ,üründen memnunum alacak arkadaşlar varsa sorularını sorabilir.

Selamlar ürünü almış bulunmaktayım ve yaklaşık 3 gündür elimde. Öncelikle 144hz olayı baya fark ediyormuş bunu anladım :D alınır mı diye sorarsanız bence alınır fakat TN panel olduğunu bilip almakta fayda var. Ne kadar eski monitörüm de TN olsa da yan yana getirince arasında baya fark var. Üründe genel olarak bir sarıya kayma mevcut diyebilirim renk olarak (özellikle beyaz bir ekranda iken belli oluyor sanki eski bir gazete edası veriyor) keza TN panelden ötürü sanırım ama benim gözüme ilk başta garip gelsede şuan alıştım. Renk ayarlarını falan yapınca problem kalmıyor zaten. DyAc'i açınca ise ekran parlaklığı azalmakta net bir şekilde ama pek sorun teşkil etmiyor ve özelliğin işe yaradığını hissedebiliyorsunuz gözlerinizle. Son olarak diyeceğim pek bir şey kalmadı ,üründen memnunum alacak arkadaşlar varsa sorularını sorabilir.
halen alınır mı ? 2.el alacagım 4bine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı