BenQ Zowie XL Ayarlarınızı Paylaşabilir misiniz?

HachiRoku86

Hectopat
Merhaba XL2546 modeli satın aldım. Valorant ve LoL oynuyorum. Bir türlü ayarlarda tatmin olamıyorum. Ya çok parlak ya da çok bulanık gözüküyor. XL modellerini kullanan arkadaşlar, oyun, film izleme vs. gibi ayarlarınız varsa, beni aydınlatabilir misiniz?

Merhaba XL2546 modeli satın aldım. Valorant ve LoL oynuyorum. Bir türlü ayarlarda tatmin olamıyorum. Ya çok parlak ya da çok bulanık gözüküyor. XL modellerini kullanan arkadaşlar, oyun, film izleme vs. gibi ayarlarınız varsa, beni aydınlatabilir misiniz?
Dyac: off
Black Equalizer: 10
Color Vibrance: 15
Low Blue Light: 0
İnstant Mode: On
Picture Mode: Gamer 2
Brightness: 70
Contrast : 60
Sharpness: 7
Gamme : 2
Color Temperature : Normal
AMA : Premium

Dyac: off
Black Equalizer: 10
Color Vibrance: 15
Low Blue Light: 0
İnstant Mode: On
Picture Mode: Gamer 2
Brightness: 70
Contrast : 60
Sharpness: 7
Gamme : 2
Color Temperature : Normal
AMA : Premium
Dyac yırtlımayı önlemiyor mu neden kapalı?

Dyac - preimum
black ekolayzır - 20
color vibrance - 13
low blue light -0instant mode - on
picture mode - gamer 2
brightness - 70
contrast - 70
sharpness - 8
gamma - gamma 2
color temperature - normal
ama - premium
display mode -full
display input - display port

bunları isteğine göre ayarladıktan sonra game settings ten kaydet sonra 3 mod olur işte istediğin zaman istediğini kullanırsın
Akıcılığı azalttığını düşünüyorum. Ve çok göz yoruyor.
valla akıcılık azalmaz bence hocam, bence öyle olsa e sporcular kullanmaz. zaten bu ekran dyac özelliği ile öne çıkan bir ekran. ama akıcılık fazla olunca göz yorabilir o konuda haklı olabilirsin

Dyac - preimum
black ekolayzır - 20
color vibrance - 13
low blue light -0instant mode - on
picture mode - gamer 2
brightness - 70
contrast - 70
sharpness - 8
gamma - gamma 2
color temperature - normal
ama - premium
display mode -full
display input - display port

bunları isteğine göre ayarladıktan sonra game settings ten kaydet sonra 3 mod olur işte istediğin zaman istediğini kullanırsın

valla akıcılık azalmaz bence hocam, bence öyle olsa e sporcular kullanmaz. zaten bu ekran dyac özelliği ile öne çıkan bir ekran. ama akıcılık fazla olunca göz yorabilir o konuda haklı olabilirsin
Çoğu kullanmıyor zaten, ayrıca input laga sebep oluyor. Bu forumdan benq monitörleri ile ilgili aradığın herşeye ulaşabilirsin.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Rica etsem, yorumlarınızda bu ayarları kullandığınız "spesifik" olarak bir alan varsa, onu da yazabilir misiniz? Örneğin; film izlemek, CS:GO, Valorant, LoL vs.

@şişkopat @Pati Fetisisti
Gözümü alıştırdım valla herşeyde kullanıyom, çalışırken, oynarken, izlerken. Oyun olarak sadece cs oynuyorum.

Çoğu kullanmıyor zaten, ayrıca input laga sebep oluyor. Bu forumdan benq monitörleri ile ilgili aradığın herşeye ulaşabilirsin.
Oyun oynamadığım zamanlarda Color Vibrance 12 ye ve Gamma 3 e düşürüyorum. R6, CS, Valorant, Apex Legends, bunları oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı