BenQ Zowie XL2540k oyun ayarlari

VinZaeL

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar oncelikle selamlar. BenQ'nun baslikta yazdigim modeli almis bulunmaktayim ama ayarlari ne yapmam gerektigi konusunda kararsizim. FPS 1-2-3 ayarlarini ozellestirmek istiyorum. Ozellikle CS:GO, R6 ve CoD-BF gibi oyunlar için ozel ayar yapmak istiyorum. BenQ'nin kendi sitesinde CS:GO, R6, PUBG, codwz ve birkaç oyun için kendi ozellestirmeleri var her monitor için ozel. Bu ozellestirmeleri kullanan ya da tavsiye ettigi ayar varsa yardim edebilir mi? Simdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba VinZael,

Renk ayarları tercihleri kişiden kişiye, sistemden sisteme ve oyundan oyuna değişebilir. Dolayısı ile hangi ayarın sizin için en optimal olduğunu bilmemiz mümkün değil.

Senin de bahsettiğin gibi sitemizde profesyonel oyuncuların da görüşleri alınarak kendi tavsiyemiz olan ayarları her oyun için farklı farklı paylaşıyoruz.


Uygulamamızdan bu ayarları indirip deneyebilir ve kendi göz zevkine ve tercihine göre ince ayarını yapmanı tavsiye ederiz.

Umarız yardımcı olabilmişizdir.

Her türlü soruların ve görüşlerin için bize [email protected] adresinden, buradan ya da sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsin.

Sağlıklı günler, iyi forumlar dileriz.
 

Geri
Yukarı