BenQ Zowie XL2546K Ghosting Testi

Çok teşekkür ederim yorumunuz için öncelikle. Ghosting videosu çeken arkadaşların tamamı böyle objeleri takip ederek çekmişler, ben de öyle yapayım dedim dostum. Çok hafif ghosting görüyor gibi hissediyorum bir de bu testin görüntüsünü izlerken böyle bazen kırılmalar oluyor acaba bu video GIF kaynaklı mıdır?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için video kalitesi biraz kötü oldu ama anlaşılır olup olmadığından endişe ediyorum biraz 😔

Bu modellerde response time OverDrive'ya da 1ms çekebilecek modlar var ise çekmeyi unutmayın gene de.
 
Monitöründe ghosting yok rahatça kullanabilirsin ama o modele ne kadar verdiniz deyermi bilemedim :D
Çok verdim :) Ama şöyle söyleyeyim. AOC 240 hz 0.5 ms 27" monitörden buna geçiş yaptığımda hiç ama hiç beklemediğim bir akıcılık ve kalite farkı oldu. Gerçekten dramatik fark var ki o monitör de 60 hz sıradan bir monitor değildi. Ama dediğiniz gibi çok pahali, tercih ve bütçe meselesi diyebiliriz. Tekrar teşekkür ederim herkese değerli vaktinizi ayırdığınız için.
 
Tertemiz, hiç ghosting yok.
Ghosting için video boyunca sağ sol yapmanıza gerek yoktu ekranın ortasına tutmanız yeterliydi. Amaç zaten akış gerçekleşirken ghosting oluyor mu sizde senkron kaydırdığınız için pek anlaşılmaz gibi duruyor. Videoyu normal şekilde izlediğimde ghosting göremedim.
Doğru çekmiş, eğer ghosting varsa o şekilde çekince de belli oluyor. Eğer ağırlaştırılmış video yerine dümdüz fotoğraf çekseydi 4-5 tane ufo çıkacaktı, bu da doğru sonucu vermiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Selam Aydnkrz,
Öncelikle XL2546K'dan memnun olduğunu görmek bizi çok mutlu etti. Bu model şu an dünyada neredeyse her CS:GO ve Valorant turnuvasında sahnede kullanılan modelimiz.

Monitörün performansı yüksek hz monitörler arasında en yüksek ve en istikrarlı olan modellerdendir. Bu nedenle tercih edilmektedir. Lakin monitörden yüksek performans alabilmek için bu performansı sağlayacak bir kasa da gerekiyor.

Monitörün akıcılık ayarları için DyAc+ ve AMA özelliklerine göz atabilirsin. Oynadığın oyundaki gereken akıcılığa göre bu ayarları açıp kapayabilir ve kendine ait en konforlu tercihi öğrenebilirsin.

Umarız güzel ve sağlıklı günlerde kullanırsın.

Attığın her flick yerini bulsun,

İyi forumlar dileriz.
 

Geri
Yukarı