İnsanlarla münakaşaya girme yeter işi öğretirler zaten.Esenlikler, benzin istasyonunda çalışacağım, ancak bu konuda hiçbir bilgim yok. Ne yapmalıyım?
İnsanlarla münakaşaya girme yeter işi öğretirler zaten.
Bilgim yok ama öğretirler diye düşünüyorum. Gerçi orda çalışanların tavrı falan önemli.Harici olarak nelere dikkat etmeliyim acaba? Tüp şase vesaire bir şey duymuştum olayı nedir acaba bilginiz var mı?
Pompacı olarak mı çalışacaksın hocam?Harici olarak nelere dikkat etmeliyim acaba? Tüp şase vesaire bir şey duymuştum olayı nedir acaba bilginiz var mı?
Pompacı olarak mı çalışacaksın hocam?
Pompacılık yaparken dikkat etmen gereken şeyler para üstü ve aracın hangi yakıtla çalıştığı.Evet hocam da vazgeçtim ben motorcuyum yanlışlıkla araba sahibi olmayak diye.![]()
Şuanki sistemler yanlış yakıt verdiğinde dolum yapmıyor.Ayrıca yapsan dahi istasyonların sigortası var sigortadan karşılmaları gerekiyor.Evet hocam da vazgeçtim ben motorcuyum yanlışlıkla araba sahibi olmayak diye.![]()
Hayırlısı olsun hocam istasyona ne tür adam geleceği belli değil en iyisini yapmışsınız yine.Evet hocam da vazgeçtim ben motorcuyum yanlışlıkla araba sahibi olmayak diye.![]()
Pompacılık yaparken dikkat etmen gereken şeyler para üstü ve aracın hangi yakıtla çalıştığı.
Şu anki sistemler yanlış yakıt verdiğinde dolum yapmıyor. Ayrıca yapsan dahi istasyonların sigortası var sigortadan karşılmaları gerekiyor.
Hayırlısı olsun hocam istasyona ne tür adam geleceği belli değil en iyisini yapmışsınız yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.