Benzine yeniden zam geliyor, litresi 24 liraya çıkacak

Ne zamandır mazot benzinden pahalıydı ve ben dizel araç sahibi olarak psikolojik üstünlüğümü kaybetmiştim.
 
..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@shinei al sat yaparak ekonomi yürümez. Hazıra dağ dayanmaz, böyle olacağı zaten belliydi.

Altı günde beş milyar dolar çok büyük bir miktar. Yazık, üzülmekten başka elimden bir şey gelse ardına koymam. Kamu son zamanlar cayır cayır dolar yakıyor. E tabi, taşıma suyla değirmen dönmüyor işte. Ne ekersen onu biçersin, TL FED'in kararları yüzünden çok ama çok sert değer kayıpları yaşayacak, bir de bu bizi vuracak.
 
@shinei bir de ABD merkez bankası faizi de arttıracak. Açıkçası dolar 18-19 seviyelerini tahminimce görebilir.
Bu çok iyimser bir öngörü bence hocam, bana kalırsa birkaç ay içinde 25 TL'ye karşılık 1 dolar alabilecek duruma gelebiliriz. Elde yakacak dolar kalmayınca çalacak kapı da kalmayacak. Dolar kıtlığının tarihini ben çok yakın görüyorum, ekonomist falan olmasam da grafikler bile basitinden bunu söylüyor.

Jerome Powell bana kalırsa 50 baz puanlık faiz artışı yapmaz. Adamlar enflasyon düşene kadar zorlayacağız diyorlar, bu da bizi kabus gibi vurup soluksuz bırakacak. Felaket çok yakın. (YTD)
 
6 ayda 18 kez zam yapılan benzine yeniden zam bekleniyor. Dün litre başı için için istenen benzinin ücretine 1 lira 70 kuruş zam yapıldı. Yarından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruşluk bir zam haberi daha gelebilir. Bu sefer benzinin litresi 24 lirayı aşacak.
Eki Görüntüle 1391540
Akaryakıta gelen zamlardan sonra büyük ihtimal toplu ulaşım içinde zam gelecek. Dolmuş öğrenciye 4 lira iken 5 lira olabilir.
Daha güzel ekonomi yönetimi olsa 20.23 TL olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı