Berber saçımı mahvetti

En azından subay tıraşı yapıyormuş hocam, o da bir ilerlemedir. Lee Sin gelse daha düzgün yaparmış saçımı öyle diyeyim.

En azından subay tıraşı yapıyormuş hocam, o da bir ilerlemedir. Lee Sin gelse daha düzgün yaparmış saçımı öyle diyeyim.
Hocam öyle diyorsunuzda benim kafa yapım subay tıraşıyla öyle bir uymuyorki görseniz görmez olaydım dersiniz. Sizin şuan en iyi seçiminiz ya başka berbere gidip düzelttirmek ya da kısalttırmak. En olmadı nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama havalar soğuksa bere ile gezin, kimse bişey fark etmez uzayınca da çıkarır başka berbere kestirirsiniz

Hocam özel değilse kaça tıraş oldunuz her yerde aynımı merak ettim.

Hocam özel değilse kaça tıraş oldunuz her yerde aynımı merak ettim.

Bu civarlarda ortalama 250, biraz yürüyüş mesafesinde 350 civarı. Artık o taraflara gideceğim berber sevmediğim için en yakın olan yere gidiyorum. Yoksa cimriliğimden değil yanlış anlamayın.

Okula bere ile gidersem hocalar rahat bırakmayabilir, yönetmelikte böyle bir şey var mı acaba kapüşon çıkarma gibi?

Size tavsiyem 30+ berberlere gitmeyin 30 yaş üstü berber çok sorun.

Hocam artık düzeltmezsiniz artık 2 ihtimaliniz var ya saçı 3'e vurcaksınız komple ya da saçı bir an önce uzatmak için bir şeyler deniceksiniz.

Hocam artık düzeltmezsiniz artık 2 ihtimaliniz var ya saçı 3'e vurcaksınız komple ya da saçı bir an önce uzatmak için bir şeyler deniceksiniz.

Saçı zaten hızlı uzayan birisiyim, ama saçımı 3E vurursam bu sefer uzaması çok uzun sürecektir. Sanırım 1 haftaya düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…