S sality.at Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #51 Keşke yazmasaydım o konuyu. Yerin dibine girdim.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 29 Aralık 2020 #52 sality.at dedi: Bu konuyu mu forumu mu terk edeyim? İstenmediğim yerde kalmam merak etme. Genişletmek için tıkla... İstenmediğin falan yok dostum, biraz yanlış anlaşıldın sadece. Forumu istediğin gibi kullanmaya devam et. Megaton dedi: Hayır öyle demedim direk bu tarz konuya mesaj atması ayri ironi. Genişletmek için tıkla... Berkehan'ın yaptığı ile @sality.at 'ın yaptığı şey aynı değil. sality.at dedi: Keşke yazmasaydım o konuyu. Yerin dibine girdim. Genişletmek için tıkla... Hepimiz hata yapıyoruz, takma kafana.
sality.at dedi: Bu konuyu mu forumu mu terk edeyim? İstenmediğim yerde kalmam merak etme. Genişletmek için tıkla... İstenmediğin falan yok dostum, biraz yanlış anlaşıldın sadece. Forumu istediğin gibi kullanmaya devam et. Megaton dedi: Hayır öyle demedim direk bu tarz konuya mesaj atması ayri ironi. Genişletmek için tıkla... Berkehan'ın yaptığı ile @sality.at 'ın yaptığı şey aynı değil. sality.at dedi: Keşke yazmasaydım o konuyu. Yerin dibine girdim. Genişletmek için tıkla... Hepimiz hata yapıyoruz, takma kafana.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 29 Aralık 2020 #53 Recep Baltaş'a sövdü. Özür diledi, Recep Baltaş affetti. R yaptı terketti Sosyal'i.
S sality.at Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #54 hadwiger dedi: İstenmediğin falan yok dostum, biraz yanlış anlaşıldın sadece. Forumu istediğin gibi kullanmaya devam et. Berkehan'ın yaptığı ile @sality.at 'ın yaptığı şey aynı değil. Hepimiz hata yapıyoruz, takma kafana. Genişletmek için tıkla... Berkehandan ve kendimden çıkardığım dersler: 1) Internette kendini bir şey sanma. 2) Hakaret edeceğin yerde ismini, mailini kullanma. VPN kullan.
hadwiger dedi: İstenmediğin falan yok dostum, biraz yanlış anlaşıldın sadece. Forumu istediğin gibi kullanmaya devam et. Berkehan'ın yaptığı ile @sality.at 'ın yaptığı şey aynı değil. Hepimiz hata yapıyoruz, takma kafana. Genişletmek için tıkla... Berkehandan ve kendimden çıkardığım dersler: 1) Internette kendini bir şey sanma. 2) Hakaret edeceğin yerde ismini, mailini kullanma. VPN kullan.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.213 Makaleler 1 Çözümler 62 29 Aralık 2020 #55 sality.at dedi: Hakaret edeceğin yerde ismini, mailini kullanma. VPN kullan. Genişletmek için tıkla... VPN sizi koruyamaz. Eğer birisi işin peşine düşerse değil VPN ne olursa olsun kurtulamazsınız.
sality.at dedi: Hakaret edeceğin yerde ismini, mailini kullanma. VPN kullan. Genişletmek için tıkla... VPN sizi koruyamaz. Eğer birisi işin peşine düşerse değil VPN ne olursa olsun kurtulamazsınız.