Berserk nasıl izlenmeli?

RowiiBey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ilk öncelikle manga okumayı sevmeyen bir kişi olduğumu belirtmek istiyorum. Berserk 1997 yapımı olan diziyi bitirdim ve biraz araştırma yaptım ve 2. sezonun 1. sezon ile alakası yok diyorlar. Hem de 2. sezonun çizimi bana çok kötü geldi ve ilk sezonun keyfini pek veremedi. Şimdi ben 97 yapımı olan diziden sonra Berserk'in 1 2 ve 3. filmini mi izlemeliyim, ne yapmam gerek? Böyle de dizi yarım kaldı gibi, bir şey anlayamadım. Nasıl izlemem gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anime yarım. Ayrıca 97 Animesinden başka pek bi' düzgün yapılmış anime yok. Berserk Golden Age üçlemesi vardı 3. filmin 2. yarısı o malum olaydan sonra Guts'a ne olduğunu ve oradan nasıl kurtulduğunu görmek amacıyla izlenilebilir. Onun dışında maalesef daha ilerisini görmek amacıyla izleyebileceğiniz doğru düzgün bir yapım yok. Manga başlamak tek çare.

Bu arada daha önce hiç manga okumadıysanız berserk ilk manga olarak gayet iyi bir tercih. Seri beni o kadar içine çekmişti ki ilk okuduğum manga bu yüzden Berserk olmuştu.

@erdemst17 Hocam gayet güzel açıklamış anime izlemek istiyorsanız Eclypse sonrasını filmden izleyip sonra 2016 yapımını izleyebilirsiniz fakat CGI bir yapım ne kadar beğenirsiniz bilemem ama anime olarak maalesef Berserk harcanmış bir seridir.

Manga okumayı sevmemenizi anlayabiliyorum gene de seriye devam etmekte fayda var eğer manga okumaya karar verirseniz baştan başlamanız en sağlıklısı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı