Hocam benim için parası çok önemli değil. ( Çok uçuk olmadıkça ) Kalitesi ve sıcak tutması. Bu konuda hangisi daha iyidir?Güzel duruyor, güle güle kullan. Fiyat da uygun.
Zara’da da benzer fiyatlarda montlar var inceledikten sonra seçim yapmanı öneririm.
Benim aldığım ürünler Avrupa’dan gelme ,menşei genelde Fransa falan oluyor. Üstündeki etiketler genelde Euro bazlı oluyor.Eskiden kullandıkları malzemeler kaliteliydi. Şimdi 3. dünya ülkesi muamelesi görüyoruz. Kalitesiz mallar bize geliyor.
Pek bir fark olacağını sanmıyorum alacağınız ürün de kaliteli. Kullandığım Northface vardı, aynı buna benzer. Onu size önerebilirim şu an fiyatları ne oldu gram bilmiyorum. 2021'de 1,5'e almıştım.Hocam benim için parası çok önemli değil. ( Çok uçuk olmadıkça ) Kalitesi ve sıcak tutması. Bu konuda hangisi daha iyidir?
Onlar daha kaliteli olur hocam.Zara’da da benzer fiyatlarda montlar var inceledikten sonra seçim yapmanı öneririm.
Benim aldığım ürünler Avrupa’dan gelme ,menşei genelde Fransa falan oluyor. Üstündeki etiketler genelde Euro bazlı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.