Bershka mont alınır mı?

Geçen hafta aldım Bershka'dan normalde Nike Air Puffer vardı onun kadar tatmin etmedi fakat fiyat farkı da oldukça fazla. Başka marka bakılabilir bence o fiyatlara.

Zara’da da benzer fiyatlarda montlar var inceledikten sonra seçim yapmanı öneririm.
Eskiden kullandıkları malzemeler kaliteliydi. Şimdi 3. dünya ülkesi muamelesi görüyoruz. Kalitesiz mallar bize geliyor.
Benim aldığım ürünler Avrupa’dan gelme ,menşei genelde Fransa falan oluyor. Üstündeki etiketler genelde Euro bazlı oluyor.

Hocam benim için parası çok önemli değil. ( Çok uçuk olmadıkça ) Kalitesi ve sıcak tutması. Bu konuda hangisi daha iyidir?
Pek bir fark olacağını sanmıyorum alacağınız ürün de kaliteli. Kullandığım Northface vardı, aynı buna benzer. Onu size önerebilirim şu an fiyatları ne oldu gram bilmiyorum. 2021'de 1,5'e almıştım.

Zara’da da benzer fiyatlarda montlar var inceledikten sonra seçim yapmanı öneririm.

Benim aldığım ürünler Avrupa’dan gelme ,menşei genelde Fransa falan oluyor. Üstündeki etiketler genelde Euro bazlı oluyor.
Onlar daha kaliteli olur hocam.

STWD logosu bana nedense çocuksu geliyor. Üstünde o logoyu görünce ürünün gözümdeki çekiciliği düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı