S Swoull Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Bershka'dan parfüm almayı düşünüyorum sebebi 320TL bakiyem olması. Bershka'dan erkek parfüm önerilerinizi bekliyorum.
Bershka'dan parfüm almayı düşünüyorum sebebi 320TL bakiyem olması. Bershka'dan erkek parfüm önerilerinizi bekliyorum.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Metropolis deep ya da Mercer N.Y öneririm ama kalıcılıkları çok düşük Bershka parfümlerinin arada tazelemen gerekiyor.
Metropolis deep ya da Mercer N.Y öneririm ama kalıcılıkları çok düşük Bershka parfümlerinin arada tazelemen gerekiyor.
S Swoull Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 zuse dedi: Metropolis deep ya da Mercer N.Y öneririm ama kalıcılıkları çok düşük Bershka parfümlerinin arada tazelemen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
zuse dedi: Metropolis deep ya da Mercer N.Y öneririm ama kalıcılıkları çok düşük Bershka parfümlerinin arada tazelemen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim