Beşiktaş 4-1 Athletic Bilbao

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 653
Beşiktaş sürpriz bir şekilde Bilbao'yu ağır bir yenilgiye uğrattı. Benim için de sürpriz oldu. Galatasaray'lı olarak Beşiktaş'ı tebrik ederim, izlemekten keyif aldığım bir maç oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Biraz daha bitirici olsaydık 5'e 6'ya giderdi gibi duruyor. Hakem rezildi ayrıca.

Yeni hoca ile ruhlu bir oyun sergiledi Beşiktaş. 2 haftaya ruh falan kalcağını sanmayıp özlerine döneceklerini düşünüyorum 😃

Tebrikler bu arada.

Beşiktaş sürpriz bir şekilde Bilbao'yu ağır bir yenilgiye uğrattı. Benim için de sürpriz oldu. Galatasaray'lı olarak Beşiktaş'ı tebrik ederim, izlemekten keyif aldığım bir maç oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende galatasaraylıyım maç cidden keyifliydi rashica çok iyiydi yeni teknik direktör beşiktaşa kesinlikle süper geldi, galatasarayında artık böyle bir değişikliğe ihtiyacı var bence takımı şampiyon yapan okan hoca değil takımın olduğu dinamo kiev maçında belli oldu beşiktaşa tebrikler, bizim yapamadığımızı yaptılar tabii Solskjaer'de büyük etki verdi.

Hakem rezildi ayrıca
İmmobile'ye verilen sarı kart dışında bir hatasına rastlamadım. İzlemediğim zaman diliminde bir şey olduysa bir şey diyemem.

galatasarayında artık böyle bir değişikliğe ihtiyacı var bence takımı şampiyon yapan okan hoca değil
Keşke, bunu en çok isteyenlerdenim ama en azından kısa zamanda olacağını sanmıyorum. Belki Avrupa Liginde bu kötü sonuçlar devam ederse ve ligdeki gidişat da kötü giderse değişim olabilir.

İmmobile'ye verilen sarı kart dışında bir hatasına rastlamadım. İzlemediğim zaman diliminde bir şey olduysa bir şey diyemem.

Keşke, bunu en çok isteyenlerdenim ama en azından kısa dönemde olacağını sanmıyorum. Belki Avrupa liginde bu kötü sonuçlar devam ederse ve ligdeki gidişat da kötü giderse değişim olabilir.

Puan farkı 3'e düştüğü an apar topar kovulmalı okan, bu adam teknik direktör filan değil maç eşitlenmeden veya geriye düşmeden değişiklik yapmıyor, taktik desen taktikte yok okan hoca moca değil geldiğinden beri söyledim bunu herkes bana laf ediyor ama ligde kötüleşince görecekler.

Yanlış verilen fauller, verilmeyen fauller, rakibe verilmeyen kartlar ve Bilbao'nun golünde Gedson'a faul olduğunu düşünüyorum.

Böyle maçlar yüzyılda bir yaşanır. Atletich Bilbao şu ana kadar 2 gol yemiş, İspanya'nın önde gelen takımlarından, Avrupa'da namağlup liderliğe oynuyor. Beşiktaş çok kötü durumda transfer yok, taraftarın umudu yok,belki oyuncular bile kazanacaklarını düşünmemiştir. Galatasaraylı olarak tebrik ediyorum. İşin komik tarafı aynı ülke takımı birisi şu ana kadar 1 gol atmış takımdan 3 yiyor. Diğeri çok daha kötü durumda olmasına rağmen 2 gol yemiş takıma 4 atıyor.

Puan farkı 3'e düştüğü an apar topar kovulmalı okan, bu adam teknik direktör filan değil maç eşitlenmeden veya geriye düşmeden değişiklik yapmıyor, taktik desen taktikte yok okan hoca moca değil geldiğinden beri söyledim bunu herkes bana laf ediyor ama ligde kötüleşince görecekler.
Buranın konusu değil ama ben hala sezon başındaki Young Boys maçlarını unutamıyorum. 2 maçta da rakibe hiçbir varlık gösteremeden, ezile ezile elenmemizi kabullenemiyorum. Olmayan taktik ile rastgele sahada top oynamaya çalışan bir takım vardı o maçlarda. Unutamıyorum ben bu maçları. Bu kadar küçük düştüğümüzü hatırlamıyorum. Okan Buruk denilince o maç aklıma gelecek. O maçlarla hatırlayacağım kendisini. Hafızama bu şekilde kazındı. Şampiyonluk asla kendisinin iyi veya kötü bir teknik direktör olduğunu belirlemedi benim için.

Buranın konusu değil ama ben hala sezon başındaki young boys maçlarını unutamıyorum. 2 maçta da rakibe hiçbir varlık gösteremeden, ezile ezile elenmemizi kabullenemiyorum. Olmayan taktik ile rastgele sahada top oynamaya çalışan bir takım vardı o maçlarda. Unutamıyorum ben bu maçları. Bu kadar küçük düştüğümüzü hatırlamıyorum. Okan Buruk denilince o maç aklıma gelecek. O maçlarla hatırlayacağım kendisini. Şampiyonluk asla kendisinin iyi veya kötü bir teknik direktör olduğunu belirlemedi benim için.

Dostum takımın başına sen gelsen sezonda 25 gol atan bir icardin var sadece doğru 11'i çıkarsan bile şampiyon olurdun, okan hoca filan değil bize yabancı, modern futbol oynatan bir hoca lazım bu Avrupa işi tek bir Türk teknik direktörle olur oda Fatih terim, onunda şu an takımı var Fatih hocam gitmeden young boys maçında okanı kovacaktık, bir de şey diyenler var yok okan hocanın arkasında durun nesinde arkasında durucam abi? 1 gol atan takımdan 3 gol yedik Beşiktaş 2 gol yiyen takıma 4 attı bu nasıl teknik direktörlük? Tamam kaybettiği zaman geçen sene filan destek çıktıkta bu sene artık kabul edilemez bir duruma geldi çare yabancı hoca şu an Galatasaray için ve yeni bir kaleci Muslera artık yaşlandı, tabii Muslera'yı tamamen göndermeyelim bizde emekli olsun sadece kaleye ve teknik direktörlüğe yeni bir kan lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı