Beşiktaş formasında Türk bayrağı yok

itzduchy

Hectopat
Daha fazla  
Kartal Yuvası'ndan aldığım Boğazın Efendisi BJK formasının üzerinde Türk bayrağı yok. Ne fark ediyor? Arkadaşıma sorduğumda biri taraftar forması biri maç forması oldugu icin öyle oldugunu söyledi. Maç formasının kalitesi iyiymiş. Ama ben gene 3000TL verdim. Adidas'ın sitesine baktığımda da yüklenen fotoğraflarda birinde Türk bayrağı var birinde yok. Kalite farkı var mı açıklayabilir misiniz?

1740506101073.png

1740506108247.png

Kartal yuvası'ndan aldığım boğazın efendisi BJK formasının üzerinde Türk bayrağı yok. Ne fark ediyor? Arkadaşıma sorduğumda biri taraftar forması biri maç forması oldugu icin öyle oldugunu söyledi. Maç formasının kalitesi iyiymiş. Ama ben gene 3000TL verdim. Adidas'ın sitesine baktığımda da yüklenen fotoğraflarda birinde Türk bayrağı var birinde yok. Kalite farkı var mı açıklayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2432873

Eki Görüntüle 2432874

Kalite yok ve arkadaşınızın söylediği olay taraftar ve futbolcu derken futbolcu formaları 7000 gibi fiyatlara satılıyor. Armalar falan daha hafif yani forma daha hafif topçu hızlı olsun kalite farkı olarak tek fark birinde Türk bayrağı var birinde yok yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalite yok ve arkadaşınızın söylediği olay taraftar ve futbolcu derken futbolcu formaları 7000 gibi fiyatlara satılıyor. Armalar falan daha hafif yani forma daha hafif topçu hızlı olsun kalite farkı olarak tek fark birinde Türk bayrağı var birinde yok yani.
Kalite farkı yok denilip geçilmemeli normalde, Türk bayrağı olmayışını bir kenara koyarsak futbolcu formalarının kumaşı her zaman en üst seviye oluyor, çeksen de uzatsan da koparması aşırı zor mesela. Ama aradaki o kadar fiyat farkına kesinlikle değmez tabii ki de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı