Beşiktaş - Kasımpaşa maçı nasıl sonuçlanır?

Kasımpaşa Galatasaray'ı da eziyor zaten. :D

Şimdi bir hocaefendinin ismini buraya koyardım fakat foruma uygun olmayacağını düşünüyorum. :D

Bu arada Beşiktaş takımını tutmuyorum Fenerbahçe'liyim ben. BJK ile aranızda puan farkı 20 olsa ne 40 olsa ne, adamlar 5 attı geldiler sonra bir daha yendiler. 😁
O hoca efendi dediğin zatın yanından kimler kimler Beşiktaş'a sponsor olmuş, kimler kimler efsaneleriniz yanında durmuş konuşturma beni. Sen Fenerliysen eğer ki hiç konuşma. Madara edip duruyoruz sizi. O hocaefendi dediğin zatın yanından ayrılmayan adamlar, kediciklerin yanından ayrılmayan adamlar, hocaefendi dediğin adamlara geçmiş olsun diyenleri ve nicelerini Fenerbahçe'den göndermeyen kim? Bana gelip Hakan Şükür ve Arif Erdem muhabbeti yapıyorsun. Yaşının yetmediği konulara girme aslanım. 2008 Chelsea galibiyetinden bazı oyuncuları, efsaneleri hala posterlerinizden silemediniz. Ek olarak Kasımpaşa zaten Fenerbahçe'nin arka bahçesi olduğu için beni şaşırtmıyor. 15'in üzerinde maç, hepsi mağlubiyet. Beraberlik dahi yok.
Onu da geçtim bu kadar kötü durumda olan Beşiktaş'a 1-0 yenildiniz. Üstüne bir daha yenildiniz. Evinizde 3 attık, daha 1 hafta olmadı biz bu turnuvaya katılmayacağız deyip katıldığınız turnuvada çeyrek finalde evinizde darma duman ettik sizi. Nasıl utanmadan insan içine çıkabiliyorsun hayret ediyorum sana. 😂 😂

Zor fikstür dediğin geriye bir Trabzon deplasman, Göztepe deplasman, Samsun deplasman kaldı. Göztepe ve Samsun son zamanlarda acayip düşüşte. Eyüp zaten saymıyorum bile, Ahmet Kutucu'yu sattıklarından beri acayip formları kötü. Trabzon'un oynadığı oyunu daha dün Fenerbahçe maçında hepimiz gördük. Geçen sene 3 puan farkla şampiyon olmamız eze eze şampiyon olduğumuz anlamına gelmiyor. Geçen sene stadınızda serinizi bitirdik. Fener maçına kadar eze eze geldik. Son hafta da şampiyon olduk. En son 2020-2021 senesinde 1 gol sayesinde şampiyon olduğunuzu unutuyorsunuz galiba küçük kartal sporlu.

Kardeşim iyi misin sen ben Beşiktaşlı değilim.

O hoca efendi dediğin zatın yanından kimler kimler Beşiktaş'a sponsor olmuş, kimler kimler efsaneleriniz yanında durmuş konuşturma beni. Sen Fenerliysen eğer ki hiç konuşma. Madara edip duruyoruz sizi. O hocaefendi dediğin zatın yanından ayrılmayan adamlar, kediciklerin yanından ayrılmayan adamlar, hocaefendi dediğin adamlara geçmiş olsun diyenleri ve nicelerini Fenerbahçe'den göndermeyen kim? Bana gelip Hakan Şükür ve Arif Erdem muhabbeti yapıyorsun. Yaşının yetmediği konulara girme aslanım. 2008 Chelsea galibiyetinden bazı oyuncuları, efsaneleri hala posterlerinizden silemediniz. Ek olarak Kasımpaşa zaten Fenerbahçe'nin arka bahçesi olduğu için beni şaşırtmıyor. 15'in üzerinde maç, hepsi mağlubiyet. Beraberlik dahi yok.
Onu da geçtim bu kadar kötü durumda olan Beşiktaş'a 1-0 yenildiniz. Üstüne bir daha yenildiniz. Evinizde 3 attık, daha 1 hafta olmadı biz bu turnuvaya katılmayacağız deyip katıldığınız turnuvada çeyrek finalde evinizde darma duman ettik sizi. Nasıl utanmadan insan içine çıkabiliyorsun hayret ediyorum sana. 😂 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beşiktaşın şuan verdiği izlenim çok dengesiz. İnişli çıkışlı.Galatasaray maçını kazandıklarında arkadaş ortamında dedim ki Beşiktaş bundan sonra ki ilk maçında fark yer gerçekten de Göztepeden 4 yediler. Bir maçta fazla efor sarfederse Beşiktaş diğer maçlarda gümlüyor. Kasımpaşa son maçını deplasmanda Samsunu 2 golle yendi, yeni oyun düzenleri iyi ve hücum oynuyorlar. Tehlikeli takım. Ben kasımpaşayı galibiyete daha yakın görüyorum. İddaa analizi gibi oldu 🙂
Oyuncular bildiğin maç seçiyor. Lig bitiyor puan durumu ortada sadece belli maçlarda bir de güzel prim verilince oynuyorlar da Göztepe maçının bu kadar kötü olmasını beklemiyordum. Lig maçı olsa hadi neyse (ki yine çok kötü bir sonuç) bir de kupa çeyrek finali. Garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı