Beşiktaş'ı Sattırmayacağız!

Katılım
7 Aralık 2011
Mesajlar
65
Forumda ne kadar Beşiktaşlı var bilmiyorum ama aslında bir spor başlığı olsa iyi olurdu, her neyse bunu mutlaka her yerde paylaşmak istiyorum

"Beşiktaş'ı sattırmayacağız
Camianın duayenlerinden Nevzat Demir, 'Beşiktaş'ı Chelsea gibi yapıp, zengin bir işadamına satmak istiyorlar. Ama biz asla izin vermeyeceğiz' dedi


Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Nevzat Demir, yönetimde olmasa da Siyah-Beyazlı kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı süreci yakından takip ettiğini, gerekirse müdahale edeceğini söyledi. Beşiktaş taraftar dernekleri arasında bu yıl 9'uncusu düzenlenen Ece Kaya Futbol Turnuvası'nın Nevzat Demir Tesisleri'ndeki final maçını izleyen Demir, 'kartalbakisi.com'a yaptığı açıklamada, çarpıcı ifadeler kullandı.

BAZI çevrelerin, ağır borç yükü altında olmasını bahane ederek Beşiktaş'ı, Chelsea Kulübü gibi satmak istediğini öne süren Nevzat Demir, 'Beşiktaş'ı Chelsea gibi yapmak istiyorlar. Kulübü Roman Abramoviç örneğinde olduğu gibi zengin bir iş adamına satmak istiyorlar. Biz buna izin vermeyeceğiz. Beşiktaş’ı asla satamazlar. Şu anda yönetimin dışında olsam da her gelişmeyi çok yakından takip ediyorum. Beşiktaş’ı asla sattırmayız. Bu büyük camianın parçalanmasına asla izin vermeyiz' diye konuştu.

ORMAN: SATTIRMAYIZ
BEŞİKTAŞ'IN Avrupa kupalarından men edilmesi ile ilgili görüşünü dile getiren Demir, 'Bu konuda kendimi çok kötü hissediyorum. Böyle bir olayı açıklayacak bir cümle bulamıyorum' derken, gözyaşlarını tutamadı.
NEVZAT Demir'in bu sözlerini yorumlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, 'Satılma ile ilgili benim en azından böyle bir niyetim yok. Kendisi sattırmayız diyorsa biz hiç sattırmayız zaten' ifadesini kullandı.

Başkan kupa verdi
16 derneğin katılımıyla düzenlenen İstanbul Beşiktaş Dernekleri Ece Kaya Futbol Turnuvası'nın şampiyonu; 100. Yıl Derneği'ni 6-3 mağlup eden Perpa Beşiktaşlılar Derneği oldu. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki final maçını, kulüp başkanı Fikret Orman, genel sekreter Mesut Urgancılar ve yönetim kurulu üyeleri Levent Erdoğan, Seyit Ateş katıldı.

Üstünkaya anıldı
BEŞİKTAŞ'IN eski başkanlarından Mehmet Üstünkaya, vefatının 12. yılında kabri başında anıldı. Aşiyan Mezarlığı'ndaki kabri başındaki anmaya kulüp genel sekreteri Mesut Urgancılar, yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan, divan kurulu üyeleri ve Üstünkaya'nın ailesi katıldı."

Kaynak: Beşiktaş'ı sattırmayacağız 04 Haziran 2012 Pazartesi 01:31
 

Geri
Yukarı