Beşiktaş'ın hali ne olacak?

Azulaa

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
4.291
Makaleler
3
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu akşam kazandı ama 3-0'dan 3-2 oldu maç. Neredeyse dönecekti. Beşiktaşlı arkadaşlar yönetim ve hoca ile ilgili ne düşünüyor?
 
Beşiktaş 3 yıl önceki süper takımı hiç etmeyi nasıl başardı aklım almıyor. Üstüne ekleme yapıp ligi domine edeceğine dibe çöktü, zaten bir tek Beşiktaş başarabilirdi bunu.
 
Beşiktaş 3 yıl önceki süper takımı hiç etmeyi nasıl başardı aklım almıyor. Üstüne ekleme yapıp ligi domine edeceğine dibe çöktü, zaten bir tek Beşiktaş başarabilirdi bunu.

Fikret Orman'ın giderken yanında 350milyon TL çaldığı söyleniyor.
 
Öncelikle sorunları sıralarsak
1. Bazı oyuncular Beşiktaş seviyesinde değiller. Ve bu oyuncular ısrarla Sergen Yalçın tarafından oynatılmaya devam ediliyorlar. Ki bu da 4. Sorunumuzun konusu. Nsakala, Welinton, Larin, Başbelası Necip. Bunlar ısrarla oynatılan ama Beşiktaş seviyesinde olmayan oyuncular.

2. Yedekte tutulan ama oyuna girdiğinde hiçbir varlık gösteremeyen oyuncular. Bunlar ;Güven, Ljajic, Oğuzhan gibi.

3. Maaşını aldığında canavar, alamadığında ise "amaan" havasında takılan sözde futbolcular; Vida, Ljajic.

4. Sergen Yalçın. Oyuna müdahale etmekte gecikmesi,oyunu okuyamaması. Sergen Hoca bu değil. Kafası dalgın, odaklanamıyor belli. Oysa biz Şenol Güneş döneminde ne güzel ne tatlı anlar yaşardık. Hocam şunu çikarsa şunu alsa,şunu şöyle yapsa derdik ve Şenol Hoca yapardı. Sanki takımı o değil biz yönetirdik. Tüm iyi Beşiktaşlılar yaşamıştır bunu eminim. Halen milli takımı izlerken yaşıyorum. Sergen hocanın bir an önce korkulu, kontrollü oyunu bırakıp baskılı, presli oyunu tercih etmesi gerek. Ayrıca oyunu okuması gerek. Hata üstüne hata yapan oyuncuları sahada tutmaması gerek. Seviyesi TFF 1. Lig olan oyuncuları iyi yönetmesi gerek. Çünkü Sergen hoca 'isterse' sokaktan tuttuğumuz herhangi bir adamı alıp bir Süper Lig yıldızı haline getirebilir.

Son olarak bu takım halâ ayaktaysa, Atiba, Aboubakar, Dorukhan gibi oyuncuların sayesinde ayaktadır.
 
Ben Beşiktaşlıyım ama artık hiçbir Süper Lig maçını izlemiyorum.
Bütün kulüpler batıyor taraftar hala transfer istiyor.
Bu sadece bizim taraftarımız için geçerli değil, diğer büyük takımların taraftarları da böyle.
Gerçekten böyle devam ederse lig tamamen batıcak, kimse futbol oynayamayacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı