Beslenme şekline göre kas erir mi?

Katılım
23 Şubat 2020
Mesajlar
4.791
Makaleler
2
Çözümler
16
Yer
Sakarya
Vücut olarak yapılı biriyim. Omuzlarım özellikle hem geniş hem yapılıdır. Boyum 1.72-1.73 seviyesinde. 2 aydır Fitness yapıyorum neredeyse. Spora başladığım zaman 71 kiloydum, şu an 69 kiloyum. Kilo olarak hiçbir problemim yok zaten. Tartıldığım zaman vücudum 58 kilogramı kas çıkmıştı. Her neyse, danışmak istediğim şeye geçeyim en iyisi.

Ben düzenli beslenemiyorum. Spora başlamadan önce sürekli kola-cips yapardım. Spora başladım başlayalı içtiğim tek gazlı içecek sade soda. Onun dışında 10 günden 10 güne ekler tatlısı yiyorum. Geri kalan günlerde de normal akşam yemeği vs. Ara öğün olarak da yulaf ve altın çörek ekmeği yiyorum 4 tane.

Kahvaltıda sadece yumurta yiyebiliyorum. Günde 3-4 yumurta tek yiyebiliyorum. Onu da haşlayıp yiyorum ve tadı çok hoşuma gitmiyor maalesef. Bu şekilde beslenirsem kaslarım erir mi?
 
Fazla asitli şeyler tüketmediğiniz sürece problem yok, yumurta yemek zorunda değilsiniz. Protein veren bir çok besin var sabah kahvaltısını peynir ve yoğurt ile açmayı deneyebilirsiniz. İkisi protein veren yiyeceklerdir ayrıca kas erimesi zor bir durumdur. Ama dediğim gibi asitli ve yağlı şeylerden uzak durun. Sorunuza cevap vereyim; Hayır erimez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı