SoraSensei
Centipat
Daha fazla
Görsel yüklediğimde boyutu nedeniyle sunucu tarafından işlenmemektedir diyor, nasıl yükleyebilirim?Görsel yüklenmemiş.
Görsel yüklenmemiş.
Hallettim.Görsel yüklediğimde boyutu nedeniyle sunucu tarafından işlenmemektedir diyor, nasıl yükleyebilirim?
Hayır ilk indirdiğim şeklindeydi oyun bir anda çökene kadar hiç sorun çıkmamıştı.Oynarken yeni mod ekledin mi? Modların veya kaynak paketlerinin çakıştığını belirtmiş hata.
crash reports kısmındaki dosyaları mı? bunlar var.Yönetim konsolunda nerede olduğunu gösterdiği bir crash log var. O TXT dosyasını atar mısın?
Evet bunlardan en son olanı yükleyin neden olduğunu anlayalım.crash reports kısmındaki dosyaları mı? bunlar var.
Yönetim konsolunda nerede olduğunu gösterdiği bir crash log var. O TXT dosyasını atar mısın?
buyrun.Evet bunlardan en son olanı yükleyin neden olduğunu anlayalım.
Şu texture dosyası güncellenmeye çalışıyor iken oyunu çökertiyor sanırım textures klasöründen kaldırmayı deneyin. Kaldırmadan önce bir yere kopyalayın sorun o değilse daha büyük sorun olmasın.buyrun.
net.minecraft.ResourceLocationException: Non [a-z0-9/._-] character in path of location: upgrade_aquatic:textures/entity/pike/chaın_pıckerel.png
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.