Beyaz G-Shock alınır mı?

Thicc_Boi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Görseldeki saati almayı düşünüyorum ama beyaz olduğu için çabuk mu kirlenir veya terden falan sararır mı? Temizlemesi kolay olur mu? Daha önce beyaz saat kullanmış olan arkadaşlar varsa nasıl temizlediklerini açıklayabilirler mi?

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    105,2 KB · Görüntüleme: 123
Görseldeki saati almayı düşünüyorum ama beyaz olduğu için çabuk mu kirlenir veya terden falan sararır mı? Temizlemesi kolay olur mu? Daha önce beyaz saat kullanmış olan arkadaşlar varsa nasıl temizlediklerini açıklayabilirler mi?

Ürünü replikamı orijinal mi alacaksınız ve bütçeniz nedir pilli saat almak çok mantıklı değil.

Kurmalı saatler daha kaliteli olur pillilere göre durmadan pil değiştirmek çok mantıklı değil.

hocam ben zamanında kullanmıştım bu tip bir kurmalı saat ama bana dayanmadı ve kırıldı o yüzden g shock tercih ettim. Bide pil ömrü ortalama 10 yıl bu saatlerde o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi tek sıkıntı beyazın ne kadar temizlenebilir olduğu.

Kurmalı saatler daha kaliteli olur pillilere göre durmadan pil değiştirmek çok mantıklı değil.
Ben de Seiko 5 kullanıyorum. Otomatik güzel iyi hoş da birkaç saat değişimli kullanıyorsan veyahut bir gün takıp üç gün takmıyorsan can sıkıyor 😄 Tissot PRX gibi, Casio 2100 gibi çok güzel Quartz'lar var..

Ben de seiko 5 kullanıyorum. Otomatik güzel iyi hoş da birkaç saat değişimli kullanıyorsan veyahut bir gün takıp üç gün takmıyorsan can sıkıyor 😄 tissot prx gibi, Casio 2100 gibi çok güzel Quartz'lar var.

Ben saat kurmalı saat tercih ettiğim için buyuzden bunu önerdim bu fiyata yine kişisel tercih ben yine model ve markaya göre kurma yılı günü değişiyor ben aylık olarak kuruyorum genelde.

Kurmalıları deneyim etmedim. Homage'ler hakkında bir düşünceniz var mı, Pagani design vs?

Pagani desing (Rolex homage)
Fosforlu olarak biliyorum çoğu modelini geceleri parlıyor genelde çelik saatler olduğu için ağırdır normal saatlere göre ama kordonlarının çıkarma takma yerleri yaylı olduğu için durmadan çıkarma takma durumunda zamanla bozulma ihtimali var.

Ama yine de fosfor bakımından fosforu olan çoğu saate göre geride kalıyor Pagani modeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı