Görseldeki saati almayı düşünüyorum ama beyaz olduğu için çabuk mu kirlenir veya terden falan sararır mı? Temizlemesi kolay olur mu? Daha önce beyaz saat kullanmış olan arkadaşlar varsa nasıl temizlediklerini açıklayabilirler mi?
Neden hocam?Ürünü replikamı orijinal mi alacaksınız ve bütçeniz nedir pilli saat almak çok mantıklı değil.
hocam orjinal almayı planlıyorum. 100 dolar gibi bir bütçem var.Ürünü replikamı orijinal mi alacaksınız ve bütçeniz nedir pilli saat almak çok mantıklı değil.
Neden hocam?
Hocam orijinal almayı planlıyorum. 100 dolar gibi bir bütçem var.
hocam ben zamanında kullanmıştım bu tip bir kurmalı saat ama bana dayanmadı ve kırıldı o yüzden g shock tercih ettim. Bide pil ömrü ortalama 10 yıl bu saatlerde o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Dediğim gibi tek sıkıntı beyazın ne kadar temizlenebilir olduğu.Kurmalı saatler daha kaliteli olur pillilere göre durmadan pil değiştirmek çok mantıklı değil.
Ben de Seiko 5 kullanıyorum. Otomatik güzel iyi hoş da birkaç saat değişimli kullanıyorsan veyahut bir gün takıp üç gün takmıyorsan can sıkıyorKurmalı saatler daha kaliteli olur pillilere göre durmadan pil değiştirmek çok mantıklı değil.
Ben de seiko 5 kullanıyorum. Otomatik güzel iyi hoş da birkaç saat değişimli kullanıyorsan veyahut bir gün takıp üç gün takmıyorsan can sıkıyortissot prx gibi, Casio 2100 gibi çok güzel Quartz'lar var.
Kurmalıları deneyim etmedim. Homage'ler hakkında bir düşünceniz var mı, Pagani Design vs?Ben saat kurmalı saat tercih ettiğim için buyuzden bunu önerdim bu fiyata yine kişisel tercih ben yine model ve markaya göre kurma yılı günü değişiyor ben aylık olarak kuruyorum genelde.
Kurmalıları deneyim etmedim. Homage'ler hakkında bir düşünceniz var mı, Pagani design vs?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.