Beyaz kaliteli mouse pad önerisi

Furkanyn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd r5 8400f İşlemci
Msi pro B650M-B Anakart
Gigabyte Windforce Rtx 4060Ti 16gb
Apacer panther 16 gb DDR5 CL40 Ram
Kingston 1000g 1TB SSD
Everest 600W PSU
Beyaz sistem diziyorum o yüzden mouse padi de beyaz almak istiyorum ama hangi mouse padlerin kaliteli olduğunu bilmiyorum. Boyut olarak 80x40 uzun bir mouse pad olsa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey JD900

Beyaz mouse pad kullanmış birisi olarak söylüyorum; 3-4 Ay olmadan o beyazlık yerini sararmaya bırakacaktır hocam. Sistem full (masa dahi) bembeyaz değilse siyah mouse pad sırıtmaz ve daha iyi olur görüntü açısından.

İllaki beyaz alacağım diyorsanız önerim şu olabilir eğer küçük detaylar önemli değilse:

Son düzenleme:
James Donkey JD900.

Beyaz mouse pad kullanmış birisi olarak söylüyorum; 3-4 ay olmadan o beyazlık yerini sararmaya bırakacaktır hocam. Sistem full (masa dahi) bembeyaz değilse siyah mouse pad sırıtmaz ve daha iyi olur görüntü açısından.

İllaki beyaz alacağım diyorsanız önerim şu olabilir eğer küçük detaylar önemli değilse:

Gravastar alabilirim ama tek Amazon'da mı var Amazon'dan çok alışveriş yapmadığım için bilmiyorum yani hep bir şey aldığımda iptal oldu.

kalite istiyorsan burdan seç birini

Gravastar alabilirim ama tek Amazon'da mı var Amazon'dan çok alışveriş yapmadığım için bilmiyorum yani hep bir şey aldığımda iptal oldu.

Amazon en iyi ve yardımcı olan firma bana göre. Daha geçen gün yanlış numara gelen ayakkabı için kısmı ödeme yaptılar.

Kalite istiyorsan buradan seç birini

Klassegear önermiyorum. 2 kez Pro modelini 1 kez deri modelini kullandım beyazı 2 ayda sarardı, siyahı da lekelendi bir şey dökülmemesine rağmen. Kayganlık seviyeleride zaman geçtikçe çok aşınıyor. 6. ayda falan yarıya inmişti kayganlık seviyesi.

Amazon en iyi ve yardımcı olan firma bana göre. Daha geçen gün yanlış numara gelen ayakkabı için kısmı ödeme yaptılar.

Klassegear önermiyorum. 2 kez Pro modelini 1 kez deri modelini kullandım beyazı 2 ayda sarardı, siyahı da lekelendi bir şey dökülmemesine rağmen. Kayganlık seviyeleride zaman geçtikçe çok aşınıyor. 6. ayda falan yarıya inmişti kayganlık seviyesi.
O zaman gravastar mı alayım.

Deri modeli berbattı zaten 2 gün bile kullanamadım direkt iade ye gönderdim. Amazon'dan almamış olsam muhtemelen iade bile almayabilirlerdi.

O zaman gravastar mı alayım.

Yorumlara göre gravastar gayet iyi. Wraith önerisi yapacaktım ama açık mavi rengi kalmış senin isteğine ters oldugu için atmadım.

Gravastar iyi markadır. Fiyatı ürüne göre biraz tuzlu olsa da başka model yok.

Deri modeli berbattı zaten 2 gün bile kullanamadım direkt iade ye gönderdim. Amazon'dan almamış olsam muhtemelen iade bile almayabilirlerdi.

Yorumlara göre gravastar gayet iyi. Wraith önerisi yapacaktım ama açık mavi rengi kalmış senin isteğine ters oldugu için atmadım.

Gravastar iyi markadır. Fiyatı ürüne göre biraz tuzlu olsa da başka model yok.
Tamamdır teşekkürler Gravastar alıyorum.

Söylediğiniz markanın mouse pad ini hiç kullanmadım, aslında bu markaya ait hiç bir ürünü kullanmadım kalitesini bilemem ancak Klasse uzun süredir piyasada ve kalitesi kanıtlamış bir ürün yıllardır eş dost kullanırız

Söylediğiniz markanın mouse pad ini hiç kullanmadım, aslında bu markaya ait hiçbir ürünü kullanmadım kalitesini bilemem ancak Klasse uzun süredir piyasada ve kalitesi kanıtlamış bir ürün yıllardır eş dost kullanırız

Önceden bende öneriyordum Klasse'yi ama 3 kez sorun yaşayınca artık sorunun bende değil mouse Pad'de oldugunu anladım. Gravastar kaliteli bir markadır. Pek bilinmez çünkü tasarımları sıradışıdır mouse ve klavye olarak. Ve fazlasıyla pahalıdır. Yorumlarına baktıgım kadarıyla yurt dışında ve yurt içinde gayet iyi bir ürün. Zaten beğenilmezse Amazon üzerinden alındıgı için kolaylıkla iade edilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı