Beyaz klavye bilek desteği boyanır mı?

Hocam muhtemelen tam olarak sağlıklı olmayacak. Boya masrafı yerine yenisini almak daha mantıklı olabilir. İllaha yapmak isterseniz önce ufak bir zımpara, sonra sprey boya, en son da vernik yapılabilir.

Hocam muhtemelen tam olarak sağlıklı olmayacak. Boya masrafı yerine yenisini almak daha mantıklı olabilir. İllaha yapmak isterseniz önce ufak bir zımpara, sonra sprey boya, en son da vernik yapılabilir.
Hocam bunu yeni aldım aslında o yüzden yenisini almak istemiyorum açıkçası

Aynısının beyazı bende var. Eğer boyamaya kalkarsanız ust kısmı sentetik deri olduğundan dolayı bence cidden çok kötü durucaktır. Diğer hocalarımın dediği gibi boya parasıyla yenisini almak daha doğru olacaktır bence.

Yenisini almak daha ucuza gelir. Boyanın tutması için üst katmanı zımparalamanız gerekecek. Sonra astar ve boya atmanız lazım. Boyadan sonra da vernik atacaksınız. En ucuzlarıyla yola devam ettiğiniz senaryoda dahi masrafınız (zaman hariç) 800 lira civarı olur.

Bez kaplatabilirsin terziye götür. Hatta bir bez ismi vardı hatırlamıyorum elastik miydi neydi. Değişik bir ismi vardı oda insan teninin sevdiği dokunuşa sahip bir bez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı