Beyaz masam var ve beyaz istiyorum kardeşim. Kasayı masaya koyunca kullanmış olduğum büyük mouse padi kasanın altına sıkıştırmam gerekiyor. Hem de beyaz yada gri daha iyi duracaktır.
Beyaz masam var ve beyaz istiyorum kardeşim. Kasayı masaya koyunca kullanmış olduğum büyük mouse padi kasanın altına sıkıştırmam gerekiyor. Hem de beyaz yada gri daha iyi duracaktır.
Hocam hyperxten memnun musun? Bende 3 4 yıllık steelseries var ama ilk 2 3 aydan beri sürekli üstünü silmem gerekiyor. Kaydırırken çok zorlanıyorum. Bunda öyle bir problem yaşadın mı ? yoksa sürekli yağ gibi kayıyor mu?
Hocam hyperxten memnun musun? Bende 3 4 yıllık steelseries var ama ilk 2 3 aydan beri sürekli üstünü silmem gerekiyor. Kaydırırken çok zorlanıyorum. Bunda öyle bir problem yaşadın mı ? yoksa sürekli yağ gibi kayıyor mu?
Memnunum ama pek oyun oynayan birisi değilim. Bu konuda çok bir şey diyemem ama sürekli üzerini silme ihtiyacı kesinlikle hissetmiyorum. Tabi bazı şeyler temas ettikçe o yerlerde silinince geçen grimsi lekeler oluşuyor. Yani tırnağımla bile sürtsem bu grilikler oluşuyor.
Bu versiyonu değil ama bunun S PRO olanını daha çok öneriyorlar. Özellikle oyuncular ve daha iyi kayması açısından sanırım o daha iyi olabilir.