Beyin Tümörü Ameliyatı Sonrası Çalışma

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 22 temmuzda beyin tümörü ameliyatı oldum. Kafa tasındaki kemik alındı ve metal plaka koyuldu. İş yerime vermem içinde 27 günlük rapor verildi. Benim yarın kontrolüm var ve raporum bitiyor. Doktor çalışabilirsin der ise çalışmaya devam edeceğim. Çok fazla ağrı ya da acı hissetmiyorum. Tabii ki çalışıp çalışmama kararı da bana kalmış. İçimde bir kuşku var, çalışırken bir sorunla karşılaşır mıyım diye. Ve tabii ki mesleğimde buna çok etken fırıncıyım. Pide, pizza ustasıyım. Sizce ne yapmam gerek? Bana bir akıl verir misiniz?

Bu konuda size nasıl fikir verilir pek de bilmiyorum doğrusu.

Çalışırken kendinizi iyi hissetmezseniz tekrar rapor yazmalarını isteyebilirsiniz. Bir sorunla karşılaştığınız zaman ilk işiniz yine doktora görünmek olsun.

Onun haricinde yapılabilecek bir şey yok gibi görünüyor.

Doktorunuzla konuşun. Burada kimsenin size bir öneri verebileceğini zannetmiyorum. Buradan size öneri vermek beni bile aşıyor.

Doktorunuza mesleğinizi de belirtin. Çalışmanızda bir sakınca yok derse kendinizi zorlamamak koşuluyla çalışmaya başlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı