Muhammed Fatih YAVUZ Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 133 25 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Adana'da dün gece burnumu yıkarken yanlışlıkla suyu burnumdan çok kuvvetli çektim ve kafamın arkasına kadar ağrıdı. Böyle bir amip türünü keşfettim. Paranoyak oldum. Böyle bir şey olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Arkadaşlar merhaba. Adana'da dün gece burnumu yıkarken yanlışlıkla suyu burnumdan çok kuvvetli çektim ve kafamın arkasına kadar ağrıdı. Böyle bir amip türünü keşfettim. Paranoyak oldum. Böyle bir şey olabilir mi?
khalyy Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 709 Çözümler 3 25 Haziran 2024 #2 Şebeke suyunda ise sorun olmaz diye düşünüyorum, ayrıca amip nasıl beyin yiyebilir? İmkansız.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.712 Makaleler 13 Çözümler 20 25 Haziran 2024 #3 @Muhammed Fatih YAVUZ ABD'de bazı tatlı göllerde oluyormuş ama burada çok düşük ihtimal.
Muhammed Fatih YAVUZ Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 133 25 Haziran 2024 #4 khalyy dedi: Şebeke suyunda ise sorun olmaz diye düşünüyorum, ayrıca amip nasıl beyin yiyebilir? İmkansız. Genişletmek için tıkla... Benim amip ile çok kötü bir geçmişim var bağırsağım kronik problemli o yüzden amipe karşı bir travmam var çok korkuyorum. Salih METİN dedi: @Muhammed Fatih YAVUZ ABD'de bazı tatlı göllerde oluyormuş ama burada çok düşük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Sağ olun içimi rahatlattınız.
khalyy dedi: Şebeke suyunda ise sorun olmaz diye düşünüyorum, ayrıca amip nasıl beyin yiyebilir? İmkansız. Genişletmek için tıkla... Benim amip ile çok kötü bir geçmişim var bağırsağım kronik problemli o yüzden amipe karşı bir travmam var çok korkuyorum. Salih METİN dedi: @Muhammed Fatih YAVUZ ABD'de bazı tatlı göllerde oluyormuş ama burada çok düşük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Sağ olun içimi rahatlattınız.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #5 Var ama Türkiye'de özellikle böyle bir olaydan karşılaşmanız imkansız. Rahat olabilirsiniz.