Keremwfedevalverde Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 Beylikdüzünde oturuyorum. Genel bakım için işte temizlik vs ve birkaç parça montajı için bir bilgisayarcı arıyorum. Güvendiğiniz var mı?
Beylikdüzünde oturuyorum. Genel bakım için işte temizlik vs ve birkaç parça montajı için bir bilgisayarcı arıyorum. Güvendiğiniz var mı?
canolipss Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 252 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 Keremwfedevalverde dedi: Beylikdüzünde oturuyorum. Genel bakım için işte temizlik vs ve birkaç parça montajı için bir bilgisayarcı arıyorum. Güvendiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz ve model nedir hocam?
Keremwfedevalverde dedi: Beylikdüzünde oturuyorum. Genel bakım için işte temizlik vs ve birkaç parça montajı için bir bilgisayarcı arıyorum. Güvendiğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz ve model nedir hocam?
Keremwfedevalverde Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #3 canolipss dedi: Cihaz ve model nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Model derken yani kasa götüreceğim yeni işlemci anakart ve SSD alıp hem onları montaj yaptıracağım hem de diger parçalarda sıkıntı var mı onu kontrol ettireceğim.
canolipss dedi: Cihaz ve model nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Model derken yani kasa götüreceğim yeni işlemci anakart ve SSD alıp hem onları montaj yaptıracağım hem de diger parçalarda sıkıntı var mı onu kontrol ettireceğim.