Beylikdüzü'nde ev fiyatları neden ucuz?

moakdere

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2017
Mesajlar
62
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Beylikdüzündeki evler neden bu kadar ucuz arkadaşlar?

Yani tamam merkeze ve toplu taşıtlara uzaklığı sorgulanır ancak lüks daireler mevcut ve inanılmaz fiyatlarda.

Görüşlerinizi alabilir miyim?
 
Öncelikle lüks daire dediğiniz şeyler düşündüğünüz kadar lüks değil, yani içi yıkık dökük bir ev alıp bu evi "lüks" dediğiniz daireye dönüştürmek düşündüğünüz kadar zor değil. Fakat evin muhitini, merkeze olan uzaklığını değiştirmek çok zor. Yani şimdi düşünün Beşiktaş'tan içi yıkık dökük bir ev alıp içini tamir ettirseniz beylikdüzündeki evin benzerine Beşiktaş'ta sahip olursunuz, fakat Beylikdüzü'nden bir ev alırsanız o evi merkezi bir semte taşımak oldukça maliyetli olur.
 
Hocam farklı bir konu olmalı. Kırıkkale'nin köyündeki 3+1 standart köy evi 350 bin TL.
Oradaki fiyatlar tam anlamıyla yemleme. Daire için aradığında büyük ihtimal satılmıştır ve size başka daire önerirler. ☺️ Dolandırıcı çıkarsa sizi Müge Anlı'da izleriz. 😀
 
Nerde kanka o fiyatlar. Şuan beylikduzu esenyurt tarafında sıfır bina sıfır daire 1 katlar 1 milyondan başlıyor. Merkeziyse daha da fazla. Esenyurtta 10 yillik daireyi 750.000 e zor aldık geçen ay.
 
Beylik (düzü) yani düzü derken şair bize uzak diyor. Şahsen İstanbul'da yaşasaydım Avcılardan öteye geçmezdim çünkü mantıksız oralar daha rahat. Gezmeye gitmeyeceksen boğaza taraf hiçbir anlam ifade etmiyor en azından arada bir gezmeye gidersen tadı da olur ve kahrını kalabalığını çekmemiş olursun biraz uzakta yaşamak iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı